یکی از معامله گران میگوید: “همه انتظار داشتند که پس از ماه رمضان و بویژه در خاورمیانه، تقاضا افزایش پیدا کند اما چنین نشد.” وی اضافه کرد که دلیل این موضوع قیمت پایین محصولات پایانی با وجود افزایش قیمت مواد خام است.
۱۸ ژوئن شاخص روزانه Fastmarket برای شمشال CIS بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۴۲۵ دلار در تن فوب دریای سیاه بود.
فروش اخیر شمشال CIS در روز جمعه ۱۴ ژوئن گزارش شده. یک محموله فولادی با وزن ۱۵ هزار تن، به الجزایر با قیمت ۴۴۵ دلار به ازای هر تن CFR معادل با ۴۲۵ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه فروخته شده است.
یک منبع معاملات بین المللی روز سه شنبه به Fastmarket گفت: “در حال حاضر تولید کنندگان CIS قیمت ۴۲۵ دلار برای هر تن را هدف قرار داده اند. این قیمت کاهش ۵ تا ۱۰ دلاری از پیشنهادات هفته گذشته دارد.”
در امارات متحده عربی شمشال با قیمت در حدود ۴۶۰ دلار در هر تنCFR در دسترس است که معادل ۴۲۵ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه است. فعالان بازار از فروش یک محموله از شمشال اوکراینی به امارات با قیمت ۴۴۰ دلار به ازای هر تن خبر دادند، اما یک منبع دیگری از سمت فروشندگان این اطلاعات را رد کرد.
در همین حال، مشتریان ترکیهای تقاضای خرید خود را در قیمت ۴۲۵ دلار به ازای هر تن CFR یا ۴۱۰ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه قرار دادند.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه