سه شنبه, ۲۱ بهمن , ۱۴۰۴ 23 شعبان 1447 Tuesday, 10 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    تیر ۱۳۹۸
    ش ی د س چ پ ج
    « خرداد   مرداد »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    کارخانجات مصری خواستار تعلیق تعرفه های حفاظتی شمشال و میلگرد شدند

    شناسه : 18243 18 تیر 1398 - 6:51

    برخی از کارخانجات فولاد مصر به دنبال رای هفته گذشته دیوان عالی این کشور خواستار تعلیق تعرفه های اعمالی روی شمش فولادی و میلگرد وارداتی به این کشور شدند.

    پ
    پ

    حکم دیوان عالی بر تعلیق این تصمیم حفاظتی برای واردات میلگرد و شمش فولادی در تاریخ ۴ ژوئیه اعلام شد و درخواست ها در تاریخ ۷ ژوئیه داده شدند. از تاریخ ۱۵ آوریل تاکنون، واردات میلگرد به مصر شامل ۲۵ درصد تعرفه حفاظتی و شمشال شامل ۳ تا ۱۵ درصد تعرفه بود.

     

    *** آیا سرانجام شاهد تعلیق تعرفه ها خواهیم بود؟

    برخی از کارخانجات فولادی در مصر با تصمیم دادگاه مخالفت کردند، زیرا حذف تعرفه ها می تواند هزینه های تولید آنها را افزایش دهد. انتظار می رود که دیوان عالی به زودی تصمیم نهایی در مورد تعرفه های حفاظتی را اعلام کند. تقاضا برای محصولات طویل فولادی در مصر ضعیف است، زیرا قیمت ها بالاست و تقاضای مصرف کنندگان نیز پایین است. ارزیابی هفتگ قیمت برای شمش فولادی وارداتی به مصر در محدوده ۴۴۵ تا ۴۵۰ دلار در هر تن CFR بود که در مقایسه با هفته گذشته افزایش یافته است.

    منبع: متال بولتن

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.