شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    تیر ۱۳۹۸
    ش ی د س چ پ ج
    « خرداد   مرداد »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    ورق سرد چین و روند کاهش تولید

    شناسه : 18439 26 تیر 1398 - 7:25

    ورق سرد چین در طول هفته گذشته با وجود کمبود تقاضا در بازار صادراتی، قیمت ثابتی داشت، زیرا محدودیت های زیست محیطی برای تولید محصولات با کوره های انفجاری در کشورهای شرق آسیا اعمال شده بود.

    پ
    پ

    انتظار می رود که تدوام عرضه در بازار سنگ آهن از قیمت فولاد حمایت کند. شاخص سنگ آهن با خلوص ۶۲ درصد بین ماه های آوریل و ژوئن در قیمت ۱۰۰.۹۲ دلار در هر تن تخمین زده شد که در مقایسه با سه ماهه گذشته آن ۱۸.۵۱ دلار در هر تن رشد داشته است.

     

    *** ورق سرد چین

    ارزیابی هفتگی قیمت برای ورق سرد فولادی صادراتی چین در محدوده ۵۴۰ تا ۵۵۰ دلار در هر تن فوب بود که نسبت به هفته گذشته تغییری نداشته است. در طول هفته، هیچ رزروی گزارش نشد، در حالی که فعالان بازار قیمت های فروش را در محدوده ارزیابی برآورد می کردند. شرکت آهن و فولاد Benxi واقع در لیائونینگ چین، پیشنهاد خود را برای ورق سرد در قیمت ۵۵۰ دلار در هر تن فوب برای تولیدات ماه سپتامبر ارائه داد.

    در جنوب شرق آسیا، ورق سرد چین با قیمت ۵۶۰ دلار در هر تن CFR در دسترس بود، در حالی که ورق سرد آنیل نشده این کشور با قیمت ۵۴۰ دلار در هر تن CFR عرضه شد. معامله گران در شانگهای گفتند: «با وجود اینکه تقاضا همچنان کم است، انتظار می رود که قیمت ها در ماه جاری به میزان قابل توجهی ثابت باقی بماند؛ زیرا بعید است که کارخانجات با کاهش قیمت ها موافق باشند.»

     

    ***ورق گالوانیزه چین

    ارزیابی هفتگی قیمت برای ورق گالوانیزه صادراتی چین در محدوده ۵۹۰ تا ۶۰۰ دلار در هر تن فوب بود که نسبت به هفته گذشته ۱۰ دلار در هر تن کاهش داشته است. فولادساز Benxi ورق گالوانیزه تولید ماه سپتامبر را با قیمت ۶۲۰ دلار در هر تن فوب عرضه کرد که نسبت به هفته گذشته ۵ دلار در هر تن افزایش داشته است. شرکت آهن و فولاد هبی واقع در تانگشان خواستار قیمت ۶۰۵ دلار در هر تن فوب تیانجین بود که در مقایسه با هفته گذشته ۵ دلار در هر تن کاهش یافته است.

    سایر کارخانجات چینی، ورق گالوانیزه را با قیمت ۶۰۰ تا ۶۰۵ دلار در هر تن فوب ارائه کردند، در حالی که فعالان بازار قیمت قابل قبول را ۵۹۰ تا ۶۰۰ دلار در هر تن فوب تخمین زده بودند. در دسترس بودن محصولات ارزان تر از سایر کشورها موجب شده است تا خریداران خرید محصولات چینی را کاهش دهند.

    منبع: متال بولتن

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.