گروه Tsingshan و Baosteel اعلام کردند قیمت مناقصه ماه اوت ۶۲۹۶ یوان (۹۱۳ دلار) در هر تن و ۶،۳۰۰ یوان در هر تن در جمعه ۲۶ ژوئیه بود.
Taiyuan (Tisco) در روز سه شنبه اعلام کرد که به طور مشابه قیمت مناقصه ژوئیه خود را در ۶.۰۵۰ یوان در هر تن برای ماه اوت حفظ خواهد کرد.
شرایط قیمت ها بر اساس وجه نقد برای مواد ۵۰ درصد کروم پرداخت می شود.
پس از کاهش شدید ۴۵۰-۵۰۰ یوانی در هر تن قیمت مناقصه کارخانه های چینی برای ماه ژوئیه، اخباری مبنی بر اینکه قیمت خرید در اوت بیشتر از این کاهش نمی یابد توسط شرکت کنندگان در بازار مثبت قلمداد شد.
تاجری گفت:” قیمت های بدون تغییر مناقصه خبر خوبی است، حداقل بهتر از افت بیشتر. بازار به دلیل وجود ذخایر کافی و افزایش عرضه سنگ معدن انتظار کاهش قیمت را داشت.”
یک تولیدکننده با اشاره به این واقعیت که قیمت فروم کروم در چین در اوایل ماه تا اواسط ژوئیه کاهش یافته است، گفت:” اگر کارخانه ها دوباره قیمت مناقصه ها را کاهش داده بودند، کارخانه های تولید متوقف می شدند.”
ارزیابی صورت گرفته برای فروکروم با محتوای ۶ تا ۸ درصد کربن، ۵۰ درصد کروم، ۶۳۰۰ تا ۶۵۰۰ یوان در هر تن بود، که به اندازه ۲۰۰ یوان در هر تن نسبت به هفته گذشته افزایش یافته است.
تاجر دیگری گفت:” قیمت مناقصه قطعاً خبر بدی نیست زیرا نشان می دهد که تقاضا پایدار است.”
“با این حال، به دلیل افزایش قیمت سنگ معدن و قیمت مناقصه ثابت آلیاژ، کارخانه های ذوب آهن برای قیمت بهتر در بازار باید با کاربران نهایی خود چانه بزنند. احتمالاً پیش از خرید سنگ معدن، منتظر می مانند.”
سنگ معدنی کروم
شاخص سنگ معدن کروم UG2، ۴۲درصدی، ۷ دلار در هر تن افزایش یافت و به ۱۵۳ دلار در هر تن رسید.
تاجر دیگری گفت که ممکن است کارخانه های ذوب آهن در روزهای آینده بتوانند در مورد شرایط بهتر مذاکره کنند، با توجه به اینکه کارخانه های فولاد ضد زنگ در چین دارای سطح سهام مختلفی هستند و ممکن است کسانی که حجم کمتری در اختیار دارند، پیشنهادهای بالاتری را که توسط کارخانه های ذوب آلیاژ صورت می گیرد، بپذیرند.
تاجری با اشاره به قیمت ها بدون تغییر مناقصه گفت:” سیگنال از کارخانه های بزرگ ضد زنگ که دارای ذخایر کافی هستند، لزوماً به معنای این نیست که سایر کارخانه ها از مواد اولیه کافی برخوردار هستند.”
از طرف دیگر، برخی از کارخانه های ذوب آلیاژ نیز ابراز نگرانی در مورد افزایش قیمت سنگ معدن کردند، در حالی که قیمت آلیاژ ضعیف است و این باعث کاهش حاشیه سود ذوبگران و حتی تهدید پایداری زنجیره تأمین کل آلیاژ در آینده می شود.
یک کارخانه ذوب آهن گفت:” تغییر قیمت سنگ معدن به سادگی زندگی ما را دشوارتر از گذشته می کند.”
به گفته فعالان بازار، اکثریت تامین کنندگان سنگ معدن سفارش خود را پر کرده اند و عجله ای برای فروش ندارند.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه