طبق محاسبات بزرگترین فولاد ساز جهان که در گزارش درآمد سه ماهه دوم خود در روز پنجشنبه اول اوت اعلام کرد؛ انتظار می رود که تقاضای فولاد برزیل در سال جاری بر خلاف پیش بینی های قبلی که ۳ تا ۴ درصد بوده است؛ این بار ۱.۵ تا ۲.۵ درصد افزایش یابد. این انتظارات با توجه به رشد کند اقتصادی در برزیل و اصلاحات زیر ساختی در سیستم بازنشستگی این کشور همراه با تاثیرات کاهش تولید ناخالصی داخلی در آرژانتین، کاهش یافته است.
*** میزان فروش آرسلورمیتال برزیل
حجم فروش آرسلورمیتال برزیل در سه ماهه دوم سال جاری ۲.۷۹ میلیون تن بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱.۶ درصد کاهش داشته است. این افت فروش عمدتا بر روی محصولات تخت نورد شده تاثیر داشته است. تولید نیز کاهش یافته است. این شرکت در مدت ماه آوریل تا ژوئن ۲.۸۳ میلیون تن فولاد خام تولید کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹.۱ درصد کاهش یافته است.
آرسلورمیتال در ماه ژوئن فعالیت کوره انفجاری No2 خود را در واحد Tubarão متوقف کرد. این توقف شامل دو ماه از برنامه زمان بندی شده در میان شرایط نامطلوب بازار بود. انتظار می رود که این کوره انفجاری از ماه سپتامبر دوباره کار خود را آغاز کند. آرسلورمیتال همچنین در قیمت فروش محصولات فولادی خود در سه ماهه دوم سال به میانگین پایینی رسیده است. این میانگین ۷۰۵ دلار در هر تن گزارش شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ دلار در هر تن کاهش داشته است.
*** ارزیابی قیمت محصولات آرسلورمیتال
ارزیابی ماهانه قیمت برای ورق گرم داخلی برزیل در سه ماهه دوم در محدوده ۶۶۵ تا ۶۷۸ دلار در هر تن از تولیدات قبلی بود که نسبت به ارزیابی قبلی کاهش قیمت را شاهد هستیم. در سه ماهه دوم سال جاری، ارزیابی قیمت برای ورق گرم صادراتی برزیل به طور میانگین در محدوده ۵۲۸ تا ۵۳۶ دلار در هر تن فوب بود. آرسلورمیتال معتقد است که افزایش قیمت فروش ارز داخلی برزیل باعث کاهش ارزش ریال این کشور در برابر دلار خواهد شد.
فروش خالص آرسلورمیتال در دوره آوریل تا ژوئن ۲.۱۳ میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳ درصد افت داشته است. درآمد این شرکت بدون سود، مالیات و استهلاک ناشی از فروش در کل ۳۱۳ میلیون دلار بوده است که نسبت به سه ماهه دوم سال گذشته که ۴۴۳ میلیون دلار بوده است؛ ۲۹.۳ درصد کاهش یافته است.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه