یکشنبه, ۱۱ مرداد , ۱۴۰۵ 18 صفر 1448 Sunday, 2 August , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

رشد متوسط 6.5 درصد بخش صنعت در سال گذشته / صنعت در رکود نیست

شناسه : 1881 30 خرداد 1396 - 11:21

 معاون امور صنایع وزیر صنعت ،‌معدن و تجارت گفت : رشد بخش صنعت در سال 95 نسبت به مدت مشابه سال قبل بر اساس آمار مرکز امار ایران 6.5 درصد و بر اساس آمار بانک مرکزی 6.9 درصد بوده است.

پ
پ

به گزارش مرکز فولاد ایرانیان و به نقل از ایلنا، محسن صالحی نیا با اشاره به رشدهای صنعت در فصول  مختلف سال گذشته گفت : در سه ماهه اول سال 95 رشد بخش صنعت 2.2 درصد در سه ماهه دوم حدود 4.7 درصد ، در سه ماهه سوم 6.8 درصد و در سه ماهه آخر 12.1 درصد بوده است.

وی متوسط این رشد را 6.5 درصد برشمرد و گفت : این نشان دهنده همخوانی سیاستهای مربوط به تولید و رونق این بخش و رشد ارزش افزوده صنعت است و این نشان می دهد که صنعت در رکود نیست.

صالحی نیا ادامه داد : همین رشد در سال 91 حدود منفی 10.5 در سال 92 حدود منفی 1.7 ، در سال 93 حدود مثبت 7.6 و در سال 94 حدود منفی سه دهم بوده است.

وی در ادامه با اشاره به رشد تولید انوع خودرو اضافه کرد : رشد تولید طی سه ماهه امسال بالغ بر 300 هزار دستگاه با رشد تولید 13.7 درصد بوده است.

به گفته صالحی نیا رشد تولید خودرو در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال 94 با 37 درصد افزایش مواجه بوده است.

صالحی نیا با تشریح برنامه خودرویی امسال گفت : برنامه رسیدن به یک میلیون و 600 هزاردستگاه خودرو است که حدود یک میلیون و 560 هزار دستگاه آن خودروی سواری و وانت و مشابه است و بقیه خودروی تجاری و سنگین.

به بیان وی مس و کاتد مفتول مس ، کولر آبی و الکترو موتور به خاطر محدودیتهای صادرات به عراق و اشباع بازار کاهش تولید داشته اند و این اتفاق  همچینی شامل موترو صنعتی و کارتن ونئوپان هم می شود.

به گفته وی سیمان با کاهش 5.7 درصدی در تولید سال قبل مواجه بوده است.

منبع: شاتا

فرزانه سادات تیموری

دانشجوی ارشد دانشگاه تهران

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.