ارزیابی هفتگی قیمت برای تختال صادراتی برزیل در محدوده ۴۲۵ تا ۴۳۵ دلار در هر تن فوب بدون تغییر نسبت به هفته گذشته بود. پس از اینکه در اوایل هفته گذشته در اثر افزایش تنش تجاری بین چین و آمریکا، قیمت سنگ آهن بشدت کاهش یافت؛ تولید کنندگان تختال به آینده بازار خوش بین تر شدند. شاخص روزانه سنگ آهن با خلوص ۶۲ درصد در روز ۸ اوت در قیمت ۹۴.۱۲ دلار در هر تن CFR بود.
*** تاثیر کاهش قیمت سنگ آهن
پس از اینکه قیمت سنگ آهن به بالاتر از ۱۰۰ دلار در هر تن CFR چین رسید، تولید کنندگان برای نهایی کردن معاملاتی که بتواند هزینه های تولید را جبران کند، مشکل داشتند. اما تاکنون روند نزولی سنگ آهن بر روی قیمت تختال برزیل تاثیر نداشته است. هنوز شاهد روند نزولی قیمت تختال در برزیل نبوده ایم. اما تقاضا برای این محصول رشد داشته است. به گفته یکی از منابع، کاهش قیمت سنگ آهن شرایط خوبی را رقم زده است، اما زمان می برد تا هزینه های تولید کنندگان کاهش یابد.
خریداران در مکزیک، کانادا و اروپا نسبت به خرید قراضه برزیل علاقه نشان دادند. همچنین، نورد کاران در ایالات متحده نیز تا زمانی که سهمیه سالانه ۳.۵۱ میلیون تن محصولات میانی فولادی از برزیل مجددا اعمال شود؛ به رزرو تولیدات ماه دسامبر یا ژانویه پرداختند. بسته به علاقه خریداران تختال در آمریکا، قیمت ها در ماه های آینده می توانند افزایش یابند.
*** وضعیت تقاضا برای محصولات میانی
گزارش شده است که تقاضا برای تختال در جنوب شرق آسیا زیاد بوده است، اما هزینه های حمل و نقل مانع از انجام معاملات شده است. تقاضا برای محصولات میانی فولادی در بازار داخلی برزیل رو به بهبود شنیده شد و با قطع برق در یکی از مراکز تولید فولاد تخت برزیل، تولید آن حداقل یک ماه به تاخیر افتاد. چنین تاخیری حداقل به تولید ۲۰۰۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰۰ تن تختال نیاز دارد.
بازار داخلی برزیل به تولید کنندگان تختال کمک می کند تا حجم تولیدشان افزایش یابد. قیمت تختال برای مصرف کنندگان داخلی ۴۴۰ دلار در هر تن فوب شنیده شد که بطور قابل توجهی بالاتر از قیمت پرداخت شده توسط مشتریان در خارج از برزیل بوده است. چنین معاملاتی در ارزیابی قیمت صادرات گنجانده نشده است.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه