در روز دوشنبه ۱۹ ژوئن قیمت میلگرد چین افزایش داشت. قیمت میلگرد ۱۶ تا ۲۵ میلی متری گرید ۳ شرق چین ۵۲۳ تا ۵۲۶ دلار بر تن بود که نسبت به روز قبل ۱/۵ تا ۵/۹ دلار افزایش داشت. همچنین قیمت میلگرد ۱۶ تا ۲۵ میلی متری گرید ۳ شمال چین ۵۲۶ تا ۵۲۹ دلار بر تن بود که نسبت به روز قبل ۷/۳ تا ۸/۸ دلار افزایش داشت.
افزایش قیمت را می توان به بهبود بازار بیلت و خوش بینی به آینده نسبت داد. البته این افزایش قیمت نیز نتوانست موجب تحریک خریداران نهایی شود.
بارندگی در بخش شرقی چین سبب کاهش داد و ستد شده است. با پیش بینی بارندگی در این بخش در این هفته انتظار می رود حجم فروش کم باقی بماند.
در شمال چین نیز حجم فروش کم باقی ماند و پیش بینی می شود قیمت ها در ماه های ژوئن و آگوست روند نزولی داشته باشند.
انتظار می رود در دو ماه آینده اختلاف بین قیمت لحظه ای و قیمت آتی کاهش یابد و در نتیجه قیمت لحظه ای روند نزولی داشته باشد.
در روز دوشنبه اغلب قراردادهای اکتبر میلگرد با قیمت ۴۶۱ دلار بر تن معامله شدند که نسبت به جمعه ۷/۲ دلار بر تن افزایش داشتند.
بیلت
در همین روز قیمت بیلت ۴۶۴ دلار بر تن بود که از جمعه شامل ۵/۹ دلار بر تن مالیات بر ارزش افزوده خواهد بود.
محمد امین رزمجو، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه