تولیدکنندگان CIS همچنان به پافشاری بر قیمت ۴۱۰-۴۱۵ دلاری در تن فوب دریای سیاه برای تولیدات ماه سپتامبر ادامه میدهند در حالی که مشتریها تقاضای ۴۰۰ دلار در تن را داشتند.
گزارش شده است که یک تولیدکنندهی روسی حاضر به پذیرش ۴۰۵ دلار در تن بود با این حال هیچ رزرو جدیدی انجام نشد.
فروشندگان انتظار دارند که بعد از تعطیلات مذهبی در خاورمیانه، افریقا و آسیا خرید بیشتر شود. با این حال هنوز این پیش بینی ها تبدیل به واقعیت نشده است.
مشتریها در مصر با انتظار برای تصمیم مسئول دولتی در مورد تعرفه های حمایتی در مورد شمشال و میلگرد برای خرید دست نگه داشته اند.
در ناحیه خاورمیانه و شمال آفریقا، منا، با افت ارزش قراضه در بازار ترکیه، کاهش قیمت سنگ آهن در بازارهای جهانی و فشار روبه افزایش از سمت تامین کنندگان چینی، در خرید محتاط هستند.
یک تاجر گفت: تنها چیزی که در حال حاضر می تواند مشتری ها را ترغیب کند، قیمت پایین است.
شاخص روزانه شمشال صادراتی از CIS در ۲۰ اوت بدون تغییر نسبت به روز قبل در ۴۰۴ دلار در تن فوب دریای سیاه قرار داشت.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه