سه شنبه, ۱۴ بهمن , ۱۴۰۴ 16 شعبان 1447 Tuesday, 3 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مرداد ۱۳۹۸
    ش ی د س چ پ ج
    « تیر   شهریور »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    ادامه کاهش قیمت های مقاطع تخت وارداتی به حوزه خلیج فارس

    شناسه : 18933 30 مرداد 1398 - 7:05

    در هفته منتهی به روز سه شنبه ۲۰ اوت، پس از اینکه تقاضا بعد از تعطیلات هفته گذشته عید قربان، در حال بهبود بوده است و پیشنهادات پایینی در بازار شنیده شده است؛ قیمت اکثر محصولات تخت فولادی وارداتی به امارات متحده عربی و عربستان سعودی کاهش یافتند.

    پ
    پ

    انتظار می رود که این بازار بعد از پایان فصل تعطیلات در اواخر ماه جاری بهبود یابد.

    *** امارات متحده عربی

    پیشنهادات ارائه شده از چین و ژاپن برای ورق گرم وارداتی به امارات متحده عربی در محدوده ۴۹۰ تا ۵۰۵ دلار در هر تن CFR شنیده شد. یک معامله برای ورق گرم ژاپن در امارات با قیمت ۴۹۰ دلار در هر تن CFR انجام شد. ارزیابی هفتگی قیمت برای ورق گرم وارداتی به امارات متحده عربی در محدوده ۴۹۰ تا ۵۰۰ دلار در هر تن CFR بود که در مقایسه با هفته گذشته کمی کاهش یافته است.

    تامین کنندگان چینی ورق گالوانیزه با ضخامت ۱ میلیمتر و پوشش ۲۷۵ گرم بر متر مربع روی را با قیمت ۶۶۰ دلار در هر تن CFR قبل از تعطیلات عید عرضه کردند، اما قیمت جدیدی در این هفته شنیده نشد. ورق گالوانیزه هند با قیمت ۷۱۰ تا ۷۲۰ دلار در هر تن CFR در امارات ارائه شد که نسبت به هفته گذشته کاهش داشته است. ارزیابی هفتگی قیمت برای ورق گالوانیزه وارداتی به امارات متحده عربی در محدوده ۶۶۰ تا ۷۱۰ دلار در هر تن CFR بود که در مقایسه با هفته گذشته کاهش داشته است. تفاوت قیمت بین ورق گالوانیزه چین و هند نشان دهنده کیفیت بهتر محصول هندی است که توسط مقامات امارات متحده عربی نیز تایید شده است.

    تامین کنندگان در چین گزارش داده اند که ورق سرد را با قیمت ۵۶۰ تا ۵۷۰ دلار در هر تن CFR امارات عرضه کرده اند، اما معامله ای در بازار شنیده نشد. ارزیابی هفتگی قیمت برای ورق سرد وارداتی به امارات متحده عربی در محدوده ۵۶۰ تا ۵۷۰ دلار در هر تن CFR بود که از ۳۰ ژوئیه تاکنون تغییری نکرده است.

    *** عربستان سعودی

    تامین کنندگان چینی ورق گرم خود را با قیمت ۴۹۰ تا ۵۱۰ دلار در هر تن CFR در عربستان سعودی عرضه کردند که نسبت به هفته گذشته که در محدوده ۵۱۰ تا ۵۲۰ دلار در هر تن بوده است؛ کاهش داشته است. ارزیابی هفتگی قیمت برای ورق گرم وارداتی به عربستان سعودی در محدوده ۴۹۰ تا ۵۰۰ دلار در هر تن CFR بود که در مقایسه با هفته گذشته کاهش یافته است.

    منبع: متال بولتن

     

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.