دوشنبه, ۲۰ بهمن , ۱۴۰۴ 22 شعبان 1447 Monday, 9 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    شهریور ۱۳۹۸
    ش ی د س چ پ ج
    « مرداد   مهر »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    افت تقاضا با توجه به کاهش سریع قیمت مقاطع تخت CIS

    شناسه : 19320 27 شهریور 1398 - 6:28

    فعالیت خرید در بازارهای صادراتی ورق گرم و سرد کشورهای مستقل مشترک المنافع CIS در هفته منتهی به ۱۶ سپتامبر با کاهش روبرو بود، زیرا قیمت ها خیلی سریع در حال کاهش بودند.

    پ
    پ

    *** بازار ورق گرم

    ارزیابی قیمت برای ورق گرم صادراتی CIS در محدوده ۴۲۰ تا ۴۳۵ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بود که نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است. در هفته گذشته بعد از اینکه قیمت ها ۱۰ تا ۱۵ دلار در هر تن کاهش داشتند، شاهد چندین خرید از ورق گرم روسیه بودیم. با توجه به اینکه احتمال کاهش بیشتر قیمت ها وجود دارد، خریدی هم انجام نخواهد گرفت و تقاضا ضعیف خواهد بود. مصرف کنندگان شاهد کاهش سریع قیمت ها بودند و منتظرند تا بازهم بیشتر کاهش یابند.

    پیشنهادات برای ورق گرم روسیه در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) در محدوده ۴۲۵ تا ۴۲۸ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه شنیده شد، اما برخی از معامله گران معتقد بودند که حداقل قیمت قابل دسترس در محدوده ۴۱۵ تا ۴۲۰ دلار در هر تن فوب می باشد. آخرین فروش ورق گرم به این منطقه با قیمت ۴۶۰ دلار در هر تن CFR انجام گرفت. اگرچه هنوز پیشنهادات ورق گرم CIS در ترکیه شنیده نشده است، اما منابع مطلع در ترکیه اعلام کردند که قیمت این محصول در محدوده ۴۳۵ تا ۴۴۵ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بود.

    *** بازار ورق سرد

    ارزیابی هفتگی قیمت برای ورق سرد صادراتی CIS در محدوده ۵۰۰ تا ۵۱۰ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بود که نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است. پیشنهادات ورق سرد روسیه در منطقه منا در محدوده ۵۱۰ تا ۵۱۵ دلار در هر تن فوب و در ترکیه در محدوده ۵۱۵ تا ۵۲۰ دلار در هر تن فوب شنیده شد. هیچ پیشنهادی از ورق سرد اوکراین شنیده نشد، اما با توجه به کاهش قیمت ورق گرم که اولین محصول برای تولید ورق سرد است؛ منابع مطلع تخمین زده اند که قیمت قابل قبول برای ورق سرد اوکراین در محدوده ۴۹۰ تا ۵۰۰ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه است.

    *** بازار صفحات فولادی

    ارزیابی هفتگی قیمت برای صفحات سنگین فولادی با ضخامت ۸ تا ۵۰ میلیمتر صادراتی CIS در محدوده ۵۶۵ تا ۵۷۵ دلار در هر تن فوب بنادر دریای سیاه بدون تغییر نسبت به هفته گذشته بود. پس از انتشار این ارزیابی، پیشنهادات برای صفحات فولادی روسیه برای اواخر ماه سپتامبر به ۵۴۰ تا ۵۴۵ دلار در هر تن فوب کاهش یافت. هیچ پیشنهادی برای صفحات فولادی اوکراین در بازار شنیده نشد.

    منبع: متال بولتن

     

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.