ارزیابی هفتگی فست مارکت برای تختال صادراتی، به صورت فوب از دریای سیاه از منطقه CIS، حدود ۴۰۵-۴۰۰$ در هر تن در روز دوشنبه بوده است که نسبت به هفته قبل که قیمت به صورت ۳۹۵-۳۸۵$ در هر تن بوده است، بالاتر رفته است. یک گزارش شده است که محمولهای از تختال اوکراین با قیمت ۴۲۰-۴۱۵$ به صورت cfr به ترکیه فروخته شده است که برابر با ۴۰۵-۴۰۰$ به صورت فوب از دریای سیاه است.
مشتری های ترک قیمت های جدید تختال را پذیرفته اند چون صفحات تخت فولادی در این کشور افزایش قیمت داشته است.
کارخانه های ترکیه کویل های نورد گرم را در حدود قیمتی ۵۳۰-۵۰۰$ در هر تن برای فروش در اواخر فوریه و اوایل مارس قیمت گذاری کرده اند که نسبت به قیمت ۵۰۰-۴۸۰$ در هفته قبل، بالاتر رفته است.
هفته گذشته قیمت کویل گرم نورد صادراتی ترکیه با افزایش قیمت ۴۰$ در هر تن به ۵۱۰-۵۰۰$ در هر تن به صورت فوب به صورت پیشنهادی و ۴۹۰-۴۸۷$ در هر تن به صورت فوب به صورت فروش قطعی به مقصد کشورهای جنوب اروپا، رسید.
در این شرایط فعالان بازار انتظار دارند که تمایل به تختال از جنوب اروپا پس از افت فعالیت در هفته های اخیر به دلیل توقف در بعضی کارخانه ها، بیشتر شود تا عرضه و تقاضا متوازن شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه