جمعه, ۶ شهریور , ۱۴۰۵ 15 ربيع أول 1448 Friday, 28 August , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

قیمت ثابت فولاد ضد زنگ چینی

شناسه : 20667 05 بهمن 1398 - 18:28

قیمت فولاد ضد زنگ چینی طی هفته گذشته و در خلال معاملات کم صورت گرفته قبل از تعطیلات سال نو این کشور، ثابت بوده است.

پ
پ

فعالان بازار گفتند که قیمت نیکل تا حد زیادی در بورس فلزات لندن نیز به ثبات بازار فولاد ضد زنگ کمک کرده است.

قرارداد سه ماهه نیکل در بورس معاملات 13730-13،750 دلار در هر تن بوده است. این قرارداد از اوایل ماه دسامبر در محدوده 13.500-14.500 دلار معامله شده است.

***بازار داخلی

ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای ورق سرد ضد زنگ 2 میلی متری درجه 304 داخلی چین 13800 تا 14700 یوان در هر تن شامل مالیات بر ارزش افزوده بود، که نسبت به هفته گذشته ثابت بوده است.

معاملات قبل از آغاز سال نو چینی کم بود و در نتیجه هیچ تغییری در قیمت فولاد ضد زنگ ایجاد نشد.

فعالان بازار انتظار دارند بعد از تعطیلات به دلیل بالا بودن هزینه های تولید، قیمت ها اندکی افزایش یابد.

یک تحلیلگر صنعتی در شانگهای گفت:” کارخانه های فولاد ضد زنگ در حال از دست دادن پول هستند، بنابراین اگر تقاضا از ماه فوریه بهبود یابد، قیمت ها را افزایش می دهند.”

منابع تجاری نیز گفتند كه تقاضای فولاد ضد زنگ معمولاً بعد از تعطیلات سال نو چینی افزایش می یابد.

***بازار صادرات

ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای ورق سرد فولاد ضد زنگ 2 میلی متری درجه 304 چین در قیمت 1،840-1،890 دلار در هر تن ثابت مانده است.

همچنین ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای ورق گرم درجه 304 چین در همان روز 1،740-1،790 دلار در هر تن بود که نسبت به هفته گذشته ثابت مانده است.

بیشتر کارخانه های تولیدی سفارشات خود را نمی پذیرند و پیشنهاد جدیدی را در این هفته صادر نکردند.

فعالان بازار گفتند که هرگونه پیشنهاد موجود در بازار احتمالاً از معامله گران یا سهامداران باشد.

پیشنهادات صادراتی برای ورق سرد ضد زنگ چینی 1860-1900 دلار در هر تن فوب شنیده شد، که معادل با 1880 تا 1920 دلار در هر تن سی آی اف شرق آسیا بوده است.

ورق گرم ضد زنگ چینی با قیمت 1760-1،820 دلار در هر تن فوب یا 1.780-1.840 دلار در هر تن سی آی اف شرق آسیا در دسترس بود.

منبع فولاد در شرق چین اعلام کرد که به دلیل تقویت نرخ ارز یوان در برابر دلار، احتمالاً قیمت ها پس از تعطیلات پایدار یا افزایش خواهند یافت.

براساس اعلام اداره امور خارجه چین، 6.8876 یوان معادل 1 دلار بود، در حالیکه ماه گذشته 7.0117 یوان معادل 1 دلار بوده است.

یوان تقویت شده منجر شده است سود صادرکنندگان کاهش یابد، که به طور معمول معاملات را براساس دلار منعقد می کنند.

 

***شرق آسیا

ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای ورق سرد ضدزنگ 304، 2 میلی متری در شرق آسیا 1810 تا 1860 دلار به ازای هر تن بود، که نسبت به هفته گذشته ثابت بود.

همچنین ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای ورق گرم ضد زنگ آسیا درجه 304 در آسیای شرقی در همان روز 1،710-1،760 دلار در هر تن بود، که نسبت به هفته گذشته ثابت بوده است.

ورق سرد ضد زنگ تایوانی با قیمت 1950-2000 دلار برای هر تن در طول هفته پیشنهاد شد، در حالی که ورق گرم ضد زنگ از این جزیره با قیمت 1850-1900 دلار در هر تن سی آی اف در دسترس بود، که هردوی این قیمت ها ثابت مانده است.

یک بازرگان در جنوب شرقی آسیا گفت:” فعالیت های بازرگانی کم بوده است، زیرا فعالان بازار در چین، تایوان و کره جنوبی تعطیلات خود را قبل از سال نو آغاز کرده اند.”

ورق سرد ضد زنگ از جنوب شرقی آسیا با قیمت 1850-1.900 دلار در هر تن سی آی اف در طول هفته ارائه شد، در حالی که ورق گرم ضد زنگ از همان منطقه با قیمت 1750-1800 دلار در هر تن در دسترس بود.

منبع: متال بولتنن

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.