چهارشنبه, ۱۰ دی , ۱۴۰۴ 12 رجب 1447 Wednesday, 31 December , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    تیر ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « خرداد   مرداد »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    افزایش قیمت صادراتی محصولات طویل کشورهای مشترک المنافع

    شناسه : 2108 04 تیر 1396 - 18:07

    این هفته قیمت صادراتی محصولات طویل کشورهای مستقل مشترک المنافع (CIS) افزایش داشت که علت آن را می توان تقاضای خوب بیلت و باور رقیب های چینی و ترک مبنی بر افزایش قیمت دانست. همچنین پیش بینی می شود که در خاورمیانه و شمال آفریقا فعالیت های تجاری با اتمام ماه مبارک رمضان افزایش یابد.

    پ
    پ

    این هفته قیمت محصولات طویل فولادی CIS حدود ۱۰ دلار بر تن نسبت به اواسط ماه افزایش داشت. این افزایش به طور عمده در محصولات اوکراینی دیده می شود. شرکت اوکراینی ArceloeMittal Kryvyi Rih قیمت جدید میل گرد و مفتول خود را به ترتیب به بالاتر از ۴۲۰ تا ۴۳۰ و ۴۴۵ تا ۴۵۵ دلار بر تن فوب دریای سیاه رساند. در هفته گذشته چندین معامله در غرب آفریقا با قیمت ذکر شده انجام شده است. ناشی از قیمت های بالای چینی ها، در مقاصد مختلف علاقه مندی خوبی به مفتول CIS وجود دارد. در خاورمیانه هنوز قیمت های جدید لحاظ نشده است.

    بین خریداران هنوز این نگرانی وجود دارد که آیا این روند صعودی قیمت ادامه خواهد داشت یا خیر. به گفته یکی از منابع ((تقاضا بعد از مانه رمضان افزایش خواهد داشت و این سبب اعتماد به نفس بیشتر تولیدکنندگان حوزه دریای سیاه می شود)).

    در این هفته قیمت مفتول روسی تقریبا بدون تغییر ماند. شرکت Novorosmetall هنوز قیمت ۴۴۰ دلار بر تن فوب دریای سیاه را پیشنهاد می دهد. به گفته یکی از منابع در آفریقا ((قیمت حمل محموله از روسیه حدود ۱۰ دلار بر تن بیشتر از اوکراین است و به همین علت قیمت روس ها قابل مقایسه با اوکراینی هاست)). البته احتمال می رود هفته آینده روس ها قیمت صادراتی خود را افزایش بدهند.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.