***بازار داخلی
شرق چین (شانگهای): ۳،۵۱۰-۳،۵۲۰ یوان (۵۰۴-۵۰۶ دلار) در هر تن
شمال چین (تانگشان): ۳۳۰۰ تا ۳۳۱۰ یوان در هر تن
از یک روز قبل معاملات در سراسر کشور کم شد و خریداران تمایلی به سفارش برای محموله هایی که فروشندگان اصرار بر قیمت های بالا داشتند، نشان ندادند.
اتحادیه آهن و فولاد چین گزارش داد که بازار چین ۲.۶۹ میلیون تن ورق گرم داشته است، که به اندازه ۶.۵ درصد افزایش یافته است.
اما فعالان بازار انتظار دارند که فروشندگان برای مدتی پیشنهادهای خود را بالا نگه دارند، با این که دولت چین مشاغل را ترغیب می کند که پس از وقفه ای طولانی برای سال نو چین با توجه به شیوع ویروس کرونا مجدداً فعالیت خود را آغاز کنند. انتظار می رود این امر تقاضا برای ورق گرم را در سراسر کشور بهبود بخشد.
شین گووبین، معاون وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین، گفت که حدود ۴۵ درصد از شرکت های کوچک و متوسط این کشور به کار بازگشتند. این به دنبال اعلامیه کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی در اواخر ماه فوریه مبنی بر بازگشت بیش از ۷۰ درصد شرکتهای بزرگ صنعتی در شرق چین به کار بوده است.
یک معامله گر مستقر در تیانجین گفت که اگرچه سطح موجودی همچنان بالاست، اما کارخانه های فروش عجله نمی کنند زیرا آنها طی دو هفته گذشته سفارشات زیادی را تامین کرده اند.
وی گفت که این فولاد سازان به دنبال فروش محصولات خود با قیمت های بالاتر طی چند هفته آینده خواهند بود.
***بازار صادرات
شاخص ورق گرم صادراتی چین: ۴۶۱.۰۰ دلار در هر تن، افزایش ۱.۹۲ دلاری در هر تن
یک تاجر مستقر در شانگهای گفته بود که مشتریان وی در ویتنام مبلغی را برای ورق گرم SS400 با قیمت تقریبی ۴۵۰ دلار برای هر تن فوب پیشنهاد داده اند. او معتقد است که کارخانه های تولیدی مایل به فروش با حداقل قیمت ۴۶۰-۴۶۵ دلار در هر تن فوب هستند.
در حالی که تعداد معدودی از معامله گران گفته بودند که برخی از کارخانه ها در نتیجه رقابت کره جنوبی و ژاپن می توانند با قیمت کمتر از ۴۶۰ دلار در هر تن بفروشند، اما اکنون به دلیل تقویت یوان، قیمت جدید را ۴۶۰-۴۶۵ دلار در هر تن تخمین می زنند.
روز پنجشنبه ۶.۹۴۰۳ یوان معادل ۱ دلار بود، در حالیکه در روز دوشنبه ۶.۹۸۱۱ یوان معادل ۱ دلار بوده است.
خریداران خارج از کشور بسیار ساکت بودند و بیشتر آنها منتظر ظهور تحولات بیشتر از بازار بودند، زیرا در طی چند هفته گذشته مقادیر زیادی را با قیمت ۴۵۰-۴۶۰ دلار در هر تن خریداری کرده اند.
***شایعات بازار
تاجری در پکن گفت:” من شنیده ام که یک کارخانه کره جنوبی در حال تغییر قیمتهای پیشنهادی به ۴۷۵-۴۸۰ دلار در هر تن – معادل ۴۶۳-۴۶۸ دلار در هر تن فوب چین است – اما خریداران آنجا پاسخی ندادند. من معتقدم که خریداران خارج از کشور امروز منتظرند تا ببینند که قیمت های پایین تر از رقابت کره جنوبی و ژاپن از چین ظاهر می شود یا خیر. “
***بورس معاملات آتی شانگهای
معاملات آتی ورق گرم با قیمت ۳،۴۸۳ یوان بسته شد، که نسبت به روز گذشته ۸ یوان در هر تن کاهش یافت.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه