فعالان بازار انتظار داشتند که تقاضای فولاد چین پس از سقوط اخیر ناشی از شیوع ویروس کرونا بهبود یابد، و از قیمت های بالا حمایت کند. در همین زمان، آنها هنوز در انتظار مشکلات تدارکات و اختلالات احتمالی در خروجی در این کشور آسیا بودند.
تا اواسط ماه فوریه، تولید روزانه فولاد خام در چین به دلیل تأمین منابع متناوب مواد اولیه تولید فولاد و خرابی های غیر منتظره نگهداری، رو به زوال بود.
یک منبع کارخانه گفت:” هم اکنون بازار در حالت آماده باش است، بنابراین ما شاهد تغییرات بزرگی در قیمت نیستیم. اما مذاکرات برای محموله های ماه مه سرعت می یابد، و من نمی بینم که قیمتها ثابت بمانند، زیرا بازار روی قلتک روند صعودی است.”
آخرین ارزیابی صورت گرفته برای ورق سرد وارداتی در آمریکای جنوبی در قیمت ۵۵۰-۵۶۰ دلار در هر تن ثابت بود.
مواد چینی اخیراً با قیمت ۵۵۰-۵۵۵ دلار به ازای هر تن به کشورهای ساحلی اقیانوس آرام فروخته شده است، در حالی که معاملات ورق سرد ژاپنی نزدیک به محدوده بالای این قیمت ها است.
همچنین ارزیابی صورت گرفته برای ورق گالوانیزه وارداتی آمریکای جنوبی در قیمت ۶۰۰-۶۰۵ دلار در هر تن بدون تغییر باقی ماند.
علیرغم دامنه آخرین معاملات برای مواد چینی که به برزیل فروخته می شود، فعالان بازار قیمت های مشابه را در ساحل اقیانوس آرام مدعی شدند.
ارزیابی صورت گرفته برای ورق Galvalume آمریکای جنوبی ۶۷۰-۷۰۰ دلار در هر تن بود، که نسبت به هفته گذشته ثابت بوده است.
به گفته منابع، Galvalume با بهترین کیفیت با قیمت ۶۸۰-۷۰۰ دلار در هر تن ارائه شده است. با این حال، مشتریان برزیلی هنوز در تلاش برای معامله با قیمت ۶۷۰ دلار در هر تن بودند، یکی از منابع گفت که این قیمت بسیار کم است.
***ورق گرم
پیشنهادات ورق گرم برای محموله های ماه می در بازارهای آمریکای جنوبی در سطوح بالاتری از محموله های آوریل ظاهر شد.
متال بولتن قیمت ورق گرم وارداتی در آمریکای جنوبی را ۵۱۰-۵۲۵ دلار در هر تن ارزیابی کرد، در حالیکه در اواخر فوریه قیمت آن ۵۰۵-۵۲۵ دلار در هر تن بوده است.
طبق گفته فعالان بازار، ورق گرم چینی ماه مه با قیمت ۵۰۵ دلار در هر تن به سواحل اقیانوس آرام و با قیمت ۵۱۰ دلار به سمت اقیانوس اطلس ارائه شد. پیشنهادهای جدید برای محصولات صادراتی برزیل با قیمت ۵۲۵ دلار در هر تن و بالاتر از آن شنیده شد.
***صفحات فولادی
ارزیابی صورت گرفته برای صفحات فولادی وارداتی در جنوب آمریکا ۵۱۵-۵۳۵ دلار در هر تن بود، در حالیکه هفته قبل قیمت آن ۵۲۰-۵۴۰ دلار بوده است.
آخرین معاملات برای محصولات ماه آوریل که در سواحل اقیانوس آرام گزارش شد، افت ۵ دلاری در هر تن داشته است. صفحات چینی با قیمتی نزدیک به ۵۱۵ دلار در هر تن فروخته شد، در حالی که معاملات برای صفحات فولادی ژاپن با قیمت ۵۳۵ دلار در هر تن صورت گرفت.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه