جمعه, ۹ مرداد , ۱۴۰۵ 16 صفر 1448 Friday, 31 July , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

چهارمین رشد متوالی شاخص ارز

شناسه : 2215 08 تیر 1396 - 3:26

روز چهارشنبه، دلار وارد محدوده 3 هزار و 760 تومان شد تا رکورد جدیدی در بازار ارز به ثبت برسد؛ سکه نیز تحت تاثیر افزایش شاخص ارزی تغییر مسیر داد و در جاده افزایشی قرار گرفت.

پ
پ

در پنجمین روز هفته، شاخص بازار ارز با 2 تومان افزایش به قیمت 3 هزار و 761 تومان رسید. این چهارمین رشد متوالی دلار بود که موجب شد قیمت به بالاترین سطح از اواخر اردیبهشت ماه برسد. به گفته فعالان، رکوردزنی این ارز بیشتر ناشی از تحرکات معامله گران فردایی و افزایش خریدهای ارزی بخشی از معامله گران فنی بازار بود. همسو با رشد قیمت دلار، روز چهارشنبه بهای یورو نیز در بازار داخلی بالا رفت. در هفتمین روز تیرماه، یورو با 40 تومان افزایش به قیمت 4 هزار و 325 تومان رسید. به گفته شماری از بازیگران، تقویت ارزش این ارز در بازارهای جهانی در برابر دلار مهم ترین عاملی بود که منجر به رشد آن در بازار داخلی شد. پوند نیز در روزهای اخیر کمی در بازارهای جهانی برابر دلار تقویت شد و در نتیجه روز گذشته در بازار تهران در کانال 4 هزار و 900 تومان مورد معامله قرار گرفت. رشد قیمت دلار در پنجمین روز هفته موجب شد سکه افت روز یکشنبه را جبران کند. سکه تمام که در دومین روز هفته با هزار تومان کاهش به قیمت یک میلیون و 213 هزار تومان رسیده بود، روز چهارشنبه (پس از تعطیلی روزهای دوشنبه و سه شنبه) با هزار تومان رشد به قیمت یک میلیون و 214 هزار تومان رسید. به گزارش دنیای اقتصاد، این افزایش در شرایطی رخ داد که بهای اونس همچنان در میانه کانال هزار و 200 دلار گرفتار بود و نشانه افزایشی خاصی را تا ساعت 3 بعدازظهر روز چهارشنبه از خود نشان نداده بود.

دامنه محدود نوسان
دلار در اولین روز هفته با 13 تومان افزایش از مرز 3 هزار و 750 تومان عبور کرد و به قیمت 3 هزار و 758 تومان رسید. پس از این رشد، فضای بازار ارز در دومین روز هفته آرام تر شد تا این ارز با رشد محدودتر یک تومانی به قیمت 3 هزار و 759 تومان برسد. روزهای دوشنبه و سه شنبه بازار رسمی تعطیل بود و معامله خاصی صورت نمی گرفت. البته معامله گران فردایی در معاملات پشت خطی تلاش می کردند قیمت را وارد محدوده 3 هزار و 760 تومان کنند. این دسته اعتقاد داشتند نقطه 3 هزار و 760 تومان اهمیت زیادی دارد و عبور از آن می تواند منجر به ادامه افزایش و بیشتر شدن دامنه نوسان شود. روز چهارشنبه دلار از همان ابتدای روز از محدوده 3 هزار و 750 تومان خارج شد و به محدوده 3 هزار و 760 تومان قدم گذاشت، ولی قیمت این ارز دچار هیجان خاصی نشد. در پنجمین روز هفته، دلار معاملات خود را با قیمت 3 هزار و 759 تومان آغاز کرد که تغییری نسبت به قیمت بسته شده روز یکشنبه داشت. با این حال، خیلی زود (حدود ساعت 11:15) این ارز وارد محدوده 3 هزار و 760 تومان شد. با وجود شکست نقطه 3 هزار و 760 تومانی، نوسانات شاخص ارزی تغییر خاصی نکرد و در ادامه روز نتوانست حتی از نقطه 3 هزار و 764 تومان فراتر رود و در نهایت با قیمت 3 هزار و 761 تومان به کار خود پایان داد. یکی از عواملی که در محدود شدن دامنه نوسان اثر داشت، عرضه بازیگران بازارساز بود.
روز چهارشنبه در برخی مقاطع یکی از صرافی های بانکی با قیمت 3 هزار و 757 تومان اقدام به عرضه دلار می کرد. در کنار این، تعطیلی برخی بازارهای همسایه در تحریک کمتر قیمت در بازار داخلی اثر داشت. در این وضعیت، دو عامل در افزایش بهای دلار اثرگذار بودند.

 

 

منبع: اقتصاد آنلاین

بهروز یحیی شیبانی-آرتان پرس

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.