سه شنبه, ۲۷ آذر , ۱۴۰۳ 16 جماد ثاني 1446 Tuesday, 17 December , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    تیر ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « خرداد   مرداد »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    مکزیک در سال گذشته حدود ۱۹ میلیون تن فولاد تولید کرد

    شناسه : 2261 10 تیر 1396 - 6:19

    مکزیک در رده یکی از بزرگترین فولادسازان جهان قرار دارد. حجم تولید فولاد در این کشور رقابت نزدیکی با ایران دارد. این کشور در سال ۲۰۱۶، معادل ۱۸.۸ میلیون تن فولاد تولید کرد و در رده ۱۳ جهان از منظر تولید فولاد خام قرار گرفت. در حالی که ایران در همین دوره با تولید نزدیک به ۱۷.۹ میلیون تن در رتبه ۱۴ جهان قرار گرفت.

    پ
    پ

    نرخ تولید فولاد این کشور تا سال ۲۰۱۴ همواره مثبت بود، هرچند که از سال ۲۰۱۱ از نرخ رشد افزایش تولید آن کاسته شد. گفتنی است که تنها در سال ۲۰۱۵، حجم تولید فولاد خام مکزیک با کاهش نسبت به سال گذشته همراه بود و به ۱۸.۲ میلیون تن رسید. هرچند پس از سال ۲۰۱۵، تولید فولاد خام این کشور دوباره در مسیر افزایش قرار گرفت و با حدود ۶۰۰ هزار تن افزایش، به حدود ۱۸.۸ میلیون تن در سال ۲۰۱۶ رسید. ایران نیز به عنوان رقیبی در کسب رنک جهانی با این کشور، در سال ۲۰۱۶ میلادی، تولید فولاد خام خود را افزایش داد و به ۱۷.۹ میلیون تن رساند.

    شرکت AHMSA را باید بزرگترین تولیدکننده فولاد مکزیک دانست. این شرکت سالیانه ۵ میلیون تن فولاد خام به همراه محصولات متفاوت تمام شده فولادی تولید می کند. شرکتTernium S.A نیز سالیانه به تولید ۵ میلیون تن فولاد خام مشغول است. پس از آن، ۲ شرکت Arcelor Mittal و Deacero نیز دارای واحدهایی در مکزیک هستند که با ظرفیت به ترتیب ۴ و ۲.۵ میلیون تنی در این کشور به تولید فولاد مشغول هستند.

    گفتنی است که طی سال های یاد شده، مکزیک واردات قابل توجهی از محصولات فولادی داشت. در سال های گذشته حجم واردات محصولات فولادی مکزیک معادل حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد تولید فولاد خام آن بود. واردات محصولات فولادی به این کشور در سال ۲۰۰۵ نزدیک به ۵ میلیون تن گزارش شد. این حجم تولید تا سال ۲۰۱۵ در مسیر صعودی قرار گرفت. با توجه به نمودار که میزان وادرات فولاد مکزیک را نشان می دهد، حجم واردات به مکزیک در سال ۲۰۱۶ به ۱۰ میلیون تن افزایش یافت. این امر حاکی از افزایش مصرف فولاد در این کشور است. به واسطه افزایش مصرف فولاد مکزیک، تنها میان سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳، صادرات محصولات فولادی به این کشور نزدیک به یک میلیون تن کاهش داشت. بررسی کشورهای صادرکننده اصلی محصولات فولادی به مکزیک نیز خالی از لطف به نظر نمی رسد. نمودار ۲، سهم کشورهای مختلف را از بازار فولاد وارداتی این کشور نشان می دهد. ایالات متحده، حدود ۴۰ درصد از بازار وارداتی فولاد این کشور را در سال ۲۰۱۶ در اختیار داشت. ژاپن، کره جنوبی، چین و کانادا نیز در رده های بعدی قرار گرفتند. گفتنی است که صادرات کشورهای یاد شده حدود ۸۰ درصد از بازار وارداتی فولاد مکزیک را تشکیل دادند.

    منبع:شرکت ملی فولاد ایران

    فرزانه سادات تیموری

    دانشجوی ارشد دانشگاه تهران

     

     
     

     
     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.