جمعه, ۲۴ مهر , ۱۴۰۵ 5 جماد أول 1448 Friday, 16 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

ثبات قیمت صادرات آهن خام در بزریل در اواخر ماه ژوئن

شناسه : 2341 09 تیر 1396 - 6:58

در هفته گذشته با وجود نبود تقاضا و فعالیت،  گزارش های متفاوتی برای صادرات آهن خام برزیل منتشر شد .

پ
پ

در هفته گذشته با وجود نبود تقاضا و فعالیت،  گزارش های متفاوتی برای صادرات آهن خام برزیل منتشر شد .

در روز جمعه 30 ژوئن ، ارزیابی هفتگی متال بولتن برای صادرات آهن خام منطقه Minas Gerais بدون تغییر و 320 تا 325 دلار بر تن فوب بوده است.

و به گفته منابع برزیلی ، پیشنهادات جدیدی با قیمت 325 دلار بر تن فوب به گوش میرسد که درمقایسه با معاملاتی که در اواسط ماه ژوئن بسته شده است تغییر قیمتی نداشته است و بدون تغییر بوده است و نیز افزودند از اواسط ژوئن تا به حال معامله ای بسته نشده است .

ارزیابی هفتگی متال بولتن برای صادرات آهن خام منطقه Carajs ، 345 تا 350 دلار برتن فوب بوده است که در مقایسه با هفته گذشته و قیمت های پیشنهادی 345 تا 360 دلار بر تن فوب افت قیمت نیز داشته است .

و به گفته منابع محلی انتظار میرود که مذاکرات برای مواد Carajs در حدود قیمت 360 دلار بر تن سی اف ار امریکا و یا حدود 350 دلار بر تن فوب باشد که در زمان انتشار هیچگونه معامله ای در این سطح قیمتی تایید نشده است و آخرین قرارداد برای آهن خام منطقه Carajs در قیمت 360 دلار بر تن فوب و در امریکا بوده است . 

ستاره امیرپور کارشناس ارشد دانشگاه صنعتی شریف 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581