یکشنبه, ۳ اسفند , ۱۴۰۴ 6 رمضان 1447 Sunday, 22 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مرداد ۱۳۹۹
    ش ی د س چ پ ج
    « تیر   شهریور »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    جلسه تنظیم بازار در دفتر رئیس جمهور

    مهم: خروج محصولات فولادی از بورس کالا تکذیب شد

    شناسه : 25858 06 مرداد 1399 - 16:24
    خروج محصولات فولادی از بورس کالا توسط دفتر ریاست جمهوری تکذیب شد و هم اکنون در این دفتر در حال بررسی و تنظیم بازار فولاد هستیم. یگیری  آرتان پرس از منابع آگاه نشان می‌دهد که خبر خروج معاملات محصولات فولادی از بورس کالا که امروز در فضای مجازی منتشر شد، صحت ندارد.
    مهم: خروج محصولات فولادی از بورس کالا تکذیب شد
    پ
    پ

    پیگیری  آرتان پرس از منابع آگاه نشان می‌دهد که خبر خروج معاملات محصولات فولادی از بورس کالا که امروز در فضای مجازی منتشر شد، صحت ندارد و رئیس جمهور هیچ‌گونه دستوری در مورد خروج آن از بورس کالا نداشته است. این خبر در حالی منتشر شده که منابع موثق به   آرتان پرس  گفتند که نه تنها هیچ برنامه‌ای برای خروج انواع فولاد از بورس کالا وجود ندارد، بلکه رئیس جمهوری بر افزایش عرضه انواع آهن آلات در بورس کالا و برنامه‌ریزی برای کاهش قیمت محصولات فولادی تأکید داشته‌اند. مصداق آن نیز ورود اسلب از مرداد ماه به بورس و همچچنین ورود محصولات فایکو به این تالار است.

    دیروز اقتصاد آنلاین خبری مبتنی بر صحبت های رد و بدل شده بر خروج معاملات  آهن آلات از بورس کالا منتشر شده بود. این خبر تکذیب شد. لذا این محصولات در بورس کالا که بخش عمده ای از معاملات بورس کالا تشکیل میدهند در بورس کالا به کار خود ادامه میدهند.

    شنیده‌های آرتان پرس از منابع_موثق حاکی از این است که «هم‌اکنون» جلسه‌ای در نهاد ریاست جمهوری با موضوع تنظیم بازار فولاد در حال برگزاری است. برگزاری این جلسه پیرو دستور رئیس جمهور مبنی بر افزایش عرضه انواع آهن آلات و فولاد در بورس کالا جهت ایجاد ثبات در بازار فولاد، صورت گرفته است.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.