بیلت و اسلب صادراتی ایران تحت تاثیر تقاضای کم در بازار صادرات قرار گرفته است.
تقاضا در آسیا به ویژه در چین با توجه به سقوط بازار آتی، کاهش یافته است. میلگرد در بازار آتی با قیمت ۳۸۰۵ یوان در هر تن معامله شد. به اندازه ۱۰ یوان نسبت به روز گذشته افزایش یافته است، اما به اندازه ۲۶ یوان نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است.
*** بیلت
پیشنهادات اخیر بیلت ایرانی برای ماه اکتبر در محدوده ۳۹۵ تا ۴۰۰ دلار به ازای هر تن فوب بوده است. تاجری گفت که رزرو در قیمت ۳۹۶ دلار صورت گرفته است. اما نمی شود آن را تایید کرد. بیشترین قیمتی که مشتریان چینی می توانند برای بیلت ایرانی بپردازند، ۴۱۵ تا ۴۱۷ دلار به ازای هر تن است. هزینه حمل و نقل نیز حدود ۳۰ دلار در هر تن است.
تاجر دیگری گفت:” تقاضا واقعا کم است و اشتهایی از جانب خریداران آسیایی وجود ندارد.” وی با اشاره به اینکه بازار داخلی نیز ضعیف است، ادامه داد:” قیمت میلگرد در ۲ هفته پیش ۱۲۰ میلیون ریال برای هر تن بود. در حالیکه حالا ۹۰ میلیون ریال است. من فکر میکنم بیلت نیز مانند میلگرد است.”
پیشنهادات بیلت از کارخانجات و تجار ۳۹۲ دلار به ازای هر تن فوب بود. تاجری گفت:” بیشترین قیمت ممکن در حال حاضر ۳۸۸ دلار به ازای هر تن فوب است.” ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای بیلت صادراتی ایران ۳۸۸ تا ۳۹۵ دلار به ازای هر تن بوده است. در حالیکه قیمت قبلی آن ۳۹۲ تا ۳۹۵ دلار بوده است.
*** اسلب صادراتی ایران
اما برای اسلب ایران هیچ معامله ای صورت نگرفته است. اگرچه معامله اسلب با قیمت ۴۲۰ دلار در هر تن سی اف آر در دسترس بوده است. فعالان بازار انتظار دارند که اسلب ایران نیز روند نزولی را در پیش گرفته باشد.تاجری گفت:” ۲ پیشنهاد برای اسلب ایران وجود داشت. یکی از آنها ۱۲۰۰۰۰ تن و دیگری ۸۰۰۰۰ تن بوده است.”ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای اسلب صادراتی ایران ۳۹۰ تا ۳۹۵ دلار به ازای هر تن بوده است. قیمت قبلی آن ۳۹۵ دلار بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه