صادرکنندگان اسلب سی آی اس (CIS) در اواسط ماه آگوست با امضای چندین قرارداد با مشتریان سنتی با قیمت های بالاتر توانستند موقعیت خود را بهبود بخشند.
پس از فروش خوب محصولات به ترکیه در هفته های گذشته، روند مثبت بخش محصولات فولادی تمام شده، هم در بازار مشتریان و هم در منطقه سی آی اس و همچنین کاهش دسترسی به اسلب، دلایل اصلی پذیرش قیمت های بالا توسط مشتریان بود.
*** اسلب صادراتی
ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای اسلب صادراتی سی آی اس ۴۲۵-۴۳۵ دلار در هر تن بود. که در مقایسه با هفته قبل ۵ دلار افزایش یافته است. حدود ۵۰،۰۰۰ تن اسلب اوکراین با قیمت ۴۴۵-۴۵۰ دلار به ازای هر تن سی اف آر به ترکیه فروخته شده است. یک تولید کننده روسی همچنین با پیشنهاد ۴۵۰ دلاری بازار ترکیه را هدف قرار داده بود، اما نمی توان تأیید کرد که آیا قراردادی منعقد شده است یا خیر.
*** ورق گرم
هفته گذشته ورق گرم ترکیه (HRC) با قیمت ۵۰۰-۵۲۰ دلار در هر تن فوب در دسترس مشتریان خارجی بود. منابع معتقدند ۴۹۵-۵۰۵ دلار در هر تن فوب محدوده کارآمد است.
ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای ورق گرم صادراتی ترکیه ۵۰۰-۵۰۵ دلار در هر تن بود. در حالیکه قیمت قبلی آن ۴۹۰-۵۰۰ دلار در هر تن بوده است. در ایتالیا ۳۰،۰۰۰ تن اسلب اوکراین با قیمت ۴۴۵ دلار به ازای هر تن سی اف آر به فروش رسید. و در آسیا، اسلب روسیه از بندرهای این کشور با قیمت ۴۵۰ دلار در هر تن پیشنهاد شده بود. که این محموله برای ماه نوامبر تعیین شده بود. با این حال، این قیمت توسط مشتریان بسیار بالا در نظر گرفته شد. تخمین آنها برای یک قیمت کارآمد در محدوده ۴۳۰-۴۴۵ دلار در هر تن است.
*** ورق گرم در چین
شاخص ورق گرم صادراتی چین ۵۰۵٫۹۷ دلار در هر تن بود. که به اندازه ۲٫۱۲ دلار در هر تن افزایش یافته است. کارخانه ای در شرق چین ورق گرم SS400 و SAE1006 را با قیمت ۵۱۵ دلار در هر تن فوب ارائه می داد. اکثر منابع بازار ۵۰۵-۵۱۰ دلار در هر تن فوب را پایین ترین محدوده قیمت قابل قبول برای بیشتر کارخانه های بزرگ قلمداد می کردند. هفته گذشته فروش ورق گرم در ماه اکتبر از کارخانه ای در شمال چین با قیمت ۵۰۰-۵۰۵ دلار در هر تن فوب شنیده شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه