طبق بررسی متال بولتن، قیمت تیرآهن 2H گرید تجاری 200 در 200 میلی متر تولید جنوب اروپا به 599 تا 622 دلار بر تن افزایش یافت در حالی که هفته قبل قیمت ها 571 تا 594 دلار بر تن بود.
به گفته یکی از تجار اسپانیایی ((افزایش قیمت قراضه سبب افزایش شدید قیمت و تعجب خریداران شده است)).
در ماه گذشته قیمت قراضه 2 و HMS 1 (80:20) صادراتی به ترکیه بیشتر از 26 دلار بر تن افزایش داشت که ناشی از افزایش تقاضای داخلی میل گرد در این کشور بود.
به گفته یک تولید کننده ایتالیایی ((در مقایسه با سال قبل قیمت مواد، گاز و برق افزایش داشته است)). این تولید کننده دو هفته قیمت های خود را 17 دلار بر تن افزایش داد. اخیرا نیز وی 17 دلار بر تن به قیمت ها افزوده است.
شمال اروپا
در شمال اروپا افزایش قیمت تیرآهن 11 دلار بر تن بود و قیمت ها به 560 تا 582 دلار بر تن رسید در حالی که هفته گذشته قیمت ها 548 تا 582 دلار بر تن بود.
یک معامله شامل 200 تن تیرآهن به قیمت 560 دلار بر تن انجام شد.
قیمت پیشنهادی یکی از تولیدکنندگان بزرگ 588 تا 594 دلار بر تن است ولی بازار هنوز این قیمت ها را نپذیرفته است.
به گفته یک توزیع کننده ((کارخانه ها می خواهند 23 دلار بر تن دیگر افازیش قیمت دهند و ما همچنان مذاکره خواهیم کرد)).
در اثر اعتصاب در اسپانیا و تخریب کوره ذوب آهن در اوکراین، عرضه محصولات طویل ار در بازار اروپا با نقصان مواجه شده است و می تواند عامل افزایش قیمت شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.









ثبت دیدگاه