چهارشنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۳ 20 ربيع ثاني 1446 Wednesday, 23 October , 2024 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    تیر ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « خرداد   مرداد »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    افزایش تقاضای چین و کاهش منابع نفت آمریکا / تغییر مواضع عربستان

    شناسه : 2814 24 تیر 1396 - 8:37

    به دنبال افزایش تقاضای نفت در چین و کاهش ذخایر نفتی آمریکا، بهای طلای سیاه با افزایش همراه شد.

    پ
    پ

     به گزارش رویترز، به دنبال انتشار گزارش هایی در خصوص اینکه تولیدکنندگان نفت در آمریکا در هفته گذشته فقط ۲ سکو به تعداد سکوهای حفاری خود افزودند و همینطور پس از افزایش تقاضای نفت در بازار چین، بهای طلای سیاه با ۱ درصد افزایش همراه بود.

    بر این اساس، بهای نفت خام برنت با ۴۹ سنت افزایش (معادل ۱ درصد) به ۴۸ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه رسید. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت (نفت شاخص آمریکا) نیز با ۴۶ سنت افزایش (معادل ۱ درصد)، ۴۶ دلار و ۵۴ سنت در هر بشکه معامله شد.

    بهای نفت خام برنت و نفت وست تگزاس اینترمیدیت در آخر هفته به ترتیب با ۴.۷ درصد و ۵.۲ درصد افزایش همراه بوده اند.

    «اداره اطلاعات انرژی آمریکا» اعلام کرد: هفته گذشته ذخایر نفت خام آمریکا با ۷.۶ میلیون بشکه کاهش همراه بوده است. این بیشترین سطح کاهش هفتگی در ۱۰ ماه گذشته محسوب می شود.

    همچنین درحالی که شرکت‌های انرژی آمریکا برای دومین هفته متوالی به تعداد سکوهای حفاری خود افزودند، شرکت نفت و گاز آمریکایی بیکر هیوز اعلام کرد میزان افزایش سکوها در آمریکا به پایین‌ترین سطح در سال جاری میلادی رسیده است.

    سطح تولید نفت در ایالت داکوتای شمالی آمریکا در ماه مه سال جاری میلادی با ۱۰ هزار بشکه کاهش همراه بوده است.

    همچنین واردات نفت چین در شش ماه نخست سال ۲۰۱۷، ۱۳.۸ درصد بیشتر از سال گذشته میلادی بوده است که این نشان‌دهنده افزایش تقاضا در این کشور است.

    چرخش موضع عربستان در فروش نفت

    به گفته منابع متعدد آگاه، شرکت آرامکوی عربستان سعودی نیاز نفت خام مشتریان ‌اش در هند و آسیای جنوب شرقی و همچنین چهار خریدار آسیای شمالی را در ماه اوت به طور کامل تامین می‌کند.

     این تصمیم نشان می‌دهد عربستان سعودی که بزرگ‌ترین صادرکننده نفت جهان است، قصد دارد سهم بازارش در آسیا که قوی‌ترین رشد تقاضا را در میان سایر مناطق جهان دارد، حفظ کند.

    عربستان سعودی در راستای اجرای توافق کاهش تولید کشورهای عضو و غیرعضو اوپک، صادرات نفت به اروپا و آمریکا را کاهش داده است.

    یک منبع آگاه به رویترز گفت: در ماه اوت هیچ کاهش عرضه ‌ای حتی برای گریدهای سنگین‌ تری مانند عرب مدیوم و نفت سنگین وجود ندارد. حداقل یک خریدار آسیای شمالی نیز  نفت “عرب هوی” مورد تقاضایش را به طور کامل دریافت خواهد کرد. عرضه کامل نفت خام از سوی عربستان در ماه اوت برخلاف اقدام این کشور در کاهش عرضه به این خریداران در نیمه اول سال میلادی جاری است.

    آرامکوی عربستان تولید نفت سنگین ارزان ‌تر را برای عمل به سهمیه کاهش تولید تعیین شده از سوی اوپک، کاهش داده است.

    این شرکت نفت “عرب‌ هوی” را در ماه اوت با کمترین تخفیف در بیش از سه سال گذشته می‌فروشد.

    کاهش تولید اوپک قیمت ‌های نفت سنگین ترش خاورمیانه یا گریدهای حاوی سولفور بالا را افزایش داده و پالایشگاه‌های آسیایی را واداشته به دنبال جایگزین‌هایی از روسیه، آفریقا و آمریکا باشند.

    هند هفته گذشته نخستین محموله نفت از آمریکا را خریداری کرد و پالایشگاه های هندی قصد دارند نفت بیشتری از این کشور خریداری کنند.

    عربستان سعودی همچنان به فروش نفت سبک بیشتر به ژاپن ادامه می‌دهد.

    براساس گزارش رویترز، عربستان سعودی سهم بازارش در ژاپن که بزرگ‌ترین بازار آسیایی این کشور به شمار می‌رود را در نیمه نخست سال جاری افزایش داد. واردات نفت عربستان سعودی به ژاپن در فاصله ژانویه تا ژوئن به ۱.۳ میلیون بشکه در روز رسید که ۷.۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشت.

    منبع:  مشعل نیوز

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.