شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    تیر ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « خرداد   مرداد »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    پذیرش قیمت های بالاتر کویل نورد گرم هند در آسیا

    شناسه : 2848 25 تیر 1396 - 23:23

    به دلیل روند صعودی در بازار جهانی ، کارخانه های هندی همچنان به افزایش قیمت کویل نورد گرم ادامه می دهند. فعالیت خرید در آسیا در بالاترین سطح خود قرار دارد جایی که مشتری ها مقادیر چشمگیری را رزرو کردند.

    پ
    پ

    قیمت کویل نورد گرم هند در طول یک هفته ۵ تا ۱۵ دلار بر تن افزایش داشته و به ۴۸۵ تا ۵۱۰ دلار بر تن فوب رسیده است. نماینده اسار استیل به متال اکسپرت گفت : کارخانه های هندی به دنبال تولید کننده های چینی ، موفق شدند قیمت صادراتی کویل نورد گرم را افزایش دهند. قابل ذکر است که قیمت کویل نورد گرم ۲ میلیمتر با ۱۰ دلار بر تن افزایش در طول یک هفته به ۵۰۵ تا ۵۱۵ دلار بر تن فوب رسیده است.

    طیف وسیعی از شرکت های هندی در اسیا به خصوص در بازار ویتنام ، کاملا فعال بودند. این هفته ، مقادیر قابل توجهی توسط ویتنام با قیمت ۴۹۰ تا ۵۰۰ دلار بر تن فوب رزرو شده است که نسبت به قراردادهای هفته قبل ، ۱۰ تا ۲۰ دلار بر تن افزایش یافته است. در عین حال ، کارخانه های هندی به روند افزایشی قیمت ها ادامه می دهند و حتی پیشنهادهایی بالاتر از ۴۹۵ تا ۵۱۰ دلار بر تن برای محموله اواخر آگوست شنیده شده است که نسبت به هفته گذشته ۱۵ تا ۲۰ دلار بر تن فوب افزایش داشته است. به گفته فعالان بازار : تفریبا تمام تولید کنندگان از جمله تاتا استیل و باشن استیل در بازار حضور دارند. اسار استیل ، اخیرا فروش چشمگیری نداشته است. به گزارش متال اکسپرت و به نقل از اسار استیل : قیمت ها روند صعودی دارند ، بنابراین ما قصد داریم که در هفته آینده ، بیشتر در صادرات فعال باشیم.

    پیشنهادات به اروپا در محدوده ۵۰۰ تا ۵۱۰ دلار بر تن فوب است. به نقل از یک منبع : کارخانه های هندی قیمت های پیشنهادی خود به اروپا را حداقل ۲۰ دلار بر تن در طول یک هفته افزایش دادند ، اگرچه رزروهای زیادی انجام نشد.

    به دلیل تعطیلات در خاورمیانه ، تقاضای زیادی از کارخانه های هندی صورت نگرفت. آخرین پیشنهادات شنیده شده در این هفته ۵۰۰ تا ۵۲۰ دلار بر تن سی اف آر ( معادل ۴۸۵ تا ۵۰۰ دلار بر تن فوب ) بوده است.

     

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.