چهارشنبه, ۱ بهمن , ۱۴۰۴ 3 شعبان 1447 Wednesday, 21 January , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    تیر ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « خرداد   مرداد »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    تکنولوژی پِرِد، در کمترین زمان آهن اسفنجی تولید کرد

    شناسه : 2937 28 تیر 1396 - 9:42

    حسن کرباسچی مدیرعامل شرکت ام ام ایی در ایران گفت: تولید آهن اسفنجی با تکنولوژی پِرِد، در کمترین زمان و با متالیزاسیون ۹۳درصد از دستاوردهای این تکنولوژی محسوب می شود که در مقایسه با دیگر تکنولوژی ها همچون میدرکس مزیت های بیشتری دارد.

    پ
    پ

    به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، وی که در جریان حضور خبرنگاران در مجتمع فولاد شادگان سخن می گفت، با بیان اینکه این شرکت در ۴ طرح اجرایی تولید آهن اسفنجی به روش پرد مشارکت دارد ادامه داد: علاوه بر شادگان، فولاد نی ریز و میانه دو کارخانه دیگری خواهند بود که طی یک ماه آتی با تکنولوژی پرد وارد مدار تولید خواهد شد.

    کرباسچی عنوان کرد: در ادامه فعالیت های شرکت MME قصد داریم تا در ساخت تکنولوژی های مختص به زنجیره فولادسازی طرح های خود را عملیاتی کنیم.

    وی افزود: در راستای دستیابی به سیاست های اقتصاد مقاومتی باید زمینه را برای حمایت از متخصصان و اینگونه تکنولوژی ها مهیا کرد تا اهداف کلان اقتصادی با تکیه بر دانش داخلی محقق شود.

    حسین عزیز طایمه مدیر بخش مهندسی MME دیگر سخنران این نشست خبری نیز از تکنولوژی پرد(PERED) به عنوان شاهکار صنعتی در احیای مستقیم نام برد و از امکان ارایه لایسنس این تکنولوژی به دیگر کشورها خبر داد.

    فولاد شادگان نخستین ارخانه احیای مستقیم کشور است که بر اساس تکنولوژی ایرانی احیای مستقیمPERED به منظور تولید آهن اسفنجی ساخته شده و از حدود یک ماه پیش با روشن شدن مشعل های ریفرمر، به تدریج تولید خود را به ۷۰تن در ساعت رسانده و عملا در مدار تولید قرار گرفته است‌.

    منبع: ایمیدرو

    فرزانه سادات تیموری

    دانشجوی ارشد دانشگاه تهران

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.