دوشنبه, ۲۶ مرداد , ۱۴۰۵ 4 ربيع أول 1448 Monday, 17 August , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

افزایش بیشتر قیمت صادراتی کویل نورد گرم چین

شناسه : 2959 29 تیر 1396 - 6:28

قیمت صادراتی کویل نورد گرم چین برای ششمین هفته متوالی افزایش یافت که به علت افزایش قیمت های داخلی بود.

پ
پ

 طبق بررسی متال بولتن، در هفته منتهی به 18 ژوئیه قیمت کویل نورد گرم SS400 دارای بور گرید تجاری محموله سپتامبر 478 تا 505 دلار بر تن فوب بود که نسبت به هفته قبل 3 تا 20 دلار بر تن رشد داشت.

در شش هفته گذشته قیمت صادراتی کویل نورد گرم چین 63 تا 85 دلار بر تن افزایش داشته است.

به گفته فعالان بازار، چهارشنبه گذشته معاملاتی به قیمت 495 تا 505 دلار بر تن سی اف آر پاکستان انجام شد (17 دلار بر تن هزینه باربری). در این روز همچنین صادر کنندگان چینی محصولات کارخانه ها را به قیمت 490 دلار بر تن فوب رزرو نمودند و قیمت معاملات در بازار خارجی به 505 دلار بر تن فوب رسید.

به گفته یک تاجر ((شنیده شد که در ابتدای این هفته قرارداد محموله هایی از شرکت های تانگشان و ریژائو به قیمت 505 دلار بر تن فوب با ویتنام منعقد شده است)).

پس از افزایش چشمگیر در قیمت های لحظه ای و سهام در روز دوشنبه، کارخانه های اصلی چین قیمت های پیشنهادی خود برای این هفته را به 515 دلار بر تن فوب افزایش دادند در حالی که پنجشنبه قبل، قیمت ها بین 490 تا 500 دلار بر تن بودند.

در روز پنجشنبه قیمت داخلی کویل نورد گرم شانگهای 558 تا 561 دلار بر تن بود که رشد هفتگی 14/8 تا 17/7 دلاری داشت.

قیمت ها به بالاترین سطح خود از 8 مارس رسیده اند.

جنوب شرق آسیا

در ویتنام قیمت وارداتی کویل نورد گرم گرید نورد مجدد در هفته گذشته به افزایش خود ادامه داد. همچنین قیمت تولیدکنندگان نیز افزایش داشت و تمایل به خرید نیز بیشتر شد.

طبق بررسی متال بولتن، در روز دوشنبه 17 ژوئیه قیمت وارداتی کویل نورد گرم SAE1006 ضخامت 2 تا 3 میلی متری و گریدهای معادل آن به جنوب شرق آسیا رشد هفتگی 13 تا 20 دلار بر تن داشت و به 503 تا 515 دلار بر تن سی اف آر رسید.

قرارداد محموله های هندی در هفته گذشته به قیمت 505 دلار بر تن سی اف آر شهر هو چی مین امضا شدند در حالی که محموله های کره جنوبی به قیمت به قیمت 510 تا 515 دلار بر تن سی اف آر امضا شدند.

در هفته گذشته حجم واردات به ویتنام افزایش یافت زیرا خریداران تمایل به پر کردن انبارهای خود داشتند. این منجر به افزایش قیمت مناقصات به 510 تا 515 دلار بر تن سی اف آر شد.

به گفته یک تاجر ویتنامی ((خریداران ویتنامی در حال حاضر قیمت 515 دلار بر تن سی اف آر را پذیرفته اند اما کارخانه های چینی و تجار عجله ای به فروش با این قیمت ندارند زیرا آن ها فکر می کنند قیمت های مناقضات باز هم افزایش خواهد یافت)).

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.