عمده تولیدکنندگان فولاد تخت هند در ماه آگوست افزایش چشمگیری در فروش داخلی داشتند و این امکان را به آنها داد تا بیشتر از اینکه به صادرات اعتماد کنند، توجه خود را به بازار داخلی معطوف کنند.
فولادسازانی مانند Jindal Steel & Power Ltd (JSPL) در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ که تقاضای کم داخلی با افزایش نیاز به فولاد در مناطقی مانند اروپا و چین همزمان شد، به صادرات روی آوردند. اما طی ماه گذشته، افزایش مصرف داخلی فولاد تخت در هند و عرضه محدود ورق گرم (HRC) ، به دنبال کاهش تولید فولاد به دلیل محدودیت های Covid-19 ، باعث شده است که کارخانه ها قیمت پیشنهادی فولاد تخت خود را برای ماه سپتامبر به شدت افزایش دهند.
ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای ورق گرم داخلی هند ۳۸،۵۰۰-۳۹،۰۰۰ روپیه در هر تن بود، در حالی که ماه قبل ۳۵،۰۰۰ تا ۳۵،۵۰۰ روپیه در هر تن بوده است. فروش JSPL با ۳۸٫۰ درصد افزایش سالانه به ۸۳۶۰۰۰ تن در ماه آگوست در مقایسه با ۶۰۶۰۰۰ تن در آگوست ۲۰۱۹ رسیده است. صادرات در ماه گذشته ۴۲ درصد به کل فروش شرکت کمک کرده است، در حالی که ۵۷٫۷٪ در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ کاهش یافته است.
حجم صادرات فولاد با افزایش فروش داخلی پس از دوران کووید ۱۹، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. فولاد (Sail) نیز در ماه آگوست به طور کلی ۱٫۴۳ میلیون تن فولاد فروخت، که نسبت به ۱٫۰۶ میلیون تن ماه مشابه در سال ۲۰۱۹ ، ۳۵٫۳٪ افزایش داشته است. و در حالی که صادرات در ماه آگوست به ۱۰۹ هزار و ۴۰۰ تن رسیده است و فقط ۱۳٫۵ درصد از کل فروش را تشکیل می دهد، این یک افزایش ۲۵۰ درصدی از سال گذشته در مقایسه با اوت ۲۰۱۹ است، که به وضوح نشان دهنده تغییر چشمگیر فروش صادراتی است.
*** بخش خودرو
یک صادر کننده عمده قراضه آسیای جنوبی گفت که یکی از دلایل اصلی افزایش تقاضای داخلی، تقاضای بیشتر خودرو هند در ماه های جولای و آگوست بوده است. فروش وسایل نقلیه مسافری هند در دوره آوریل تا ژوئیه ۳۳۶ هزار و ۵۱۳ دستگاه بوده است، که طبق اعلام انجمن تولیدکنندگان اتومبیل هند (SIAM) ، ۶۲٫۷ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است. اما در ماه جولای، حجم فروش خودروهای سواری تنها با ۳٫۹٪ کاهش در سال با ۱۸۲،۷۷۹ واحد مواجه شد. به طور مشابه، تولید کلی خودرو در آوریل-ژوئیه ۶۶٫۳٪ کاهش یافته است، اما طبق گزارش SIAM در ماه جولای سالانه فقط ۲۹٫۴٪ کاهش یافته است.
*** کاهش حجم صادرات فولاد تخت هند
در حالی که هند همچنان در صادرات فولاد تخت و نیمه تمام مشارکت فعال دارد ، اما در طی ماه گذشته، دسترسی به مواد ارائه شده برای صادرات از این کشور، کاهش محسوسی داشته است.
یک تاجر سنگاپوری گفت:” Sail خارج از بازار است و [JSPL] صادرات بیلت ندارد. کارخانه ها در بازار داخلی متمرکز شده اند و اکنون کالاهای صادراتی زیادی وجود ندارد.” تاجر دیگری در سنگاپور افزود:” بازار داخلی هند در حال حاضر بسیار قوی است.” بیلت Sail در تاریخ ۲۷ آگوست با قیمت ۴۳۵ دلار به ازای هر تن پیشنهاد شد، اما Sail سپس اعلام کرد که مناقصه را متوقف می کند، با این اعتقاد که می تواند با جلوگیری از صادرات به قیمت بهتری دست یابد.
اگرچه اخیراً تعداد کمی از پیشنهادات جدید صادراتی در بازار ظاهر شده است، طبق گفته یک تاجر چینی، اسلب سفارش داده شده در معاملات قبلی Sail طی دو هفته گذشته به بنادر چین رسیده است. کاهش عرضه فولاد از هند، گزینه های خریداران شمش در جنوب شرقی آسیا را محدود می کند. در هفته گذشته پیشنهادات کمی به فیلیپین رسیده است. ارزیابی روزانه صورت گرفته برای بیلت ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلی متری ۵sp وارداتی جنوب شرقی آسیا ۴۴۵ دلار در هر تن بوده است.
ثبت دیدگاه