چهارشنبه, ۱ بهمن , ۱۴۰۴ 3 شعبان 1447 Wednesday, 21 January , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    تیر ۱۳۹۶
    ش ی د س چ پ ج
    « خرداد   مرداد »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    هدف گذاری برای ۱۲ هزار میلیارد تومان فروش

    شناسه : 3053 31 تیر 1396 - 7:22

     

    در مجمع عمومی فولاد مبارکه تصویب شد. مجمع عمومی عادی سالانه شرکت فولاد مبارکه اصفهان روز چهارشنبه ۲۸ تیر در سالن اجتماعات نگین نقش جهان اصفهان با حضور صاحبان بیش از ۹۰ درصد سهام برگزار شد.

    پ
    پ

    به گزارش مرکز فولاد ایرانیان و به نقل از ماین نیوز، در این مجمع، پس از انتخاب هیات رئیسه، دکتر بهرام سبحانی، مدیر عامل شرکت فولادمبارکه اصفهان با ارائه گزارش فعالیت هیات مدیره به مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام گفت: سرمایه‎گذاری‎های مستقیم و غیرمستقیم در زنجیره ارزش تولید فولاد انجام شده که جمع درآمد حاصل از فروش محصولات در سال ۹۵ حدود ۱۰ هزار و ۱۰۸میلیارد تومان و جمع درآمد ناشی از سرمایه‎گذاری در سهام شرکت ها معادل ۱۹۰ میلیارد تومان بوده است. به گفته سبحانی، با اجرا و راه اندازی طرح‎های توسعه ۳/ ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید در فولاد مبارکه، سبا و هرمزگان افزایش یافته است.

     
    وی پروژه‎های محقق‎شده در سال ۹۵ را بازسازی کوره های قوس الکتریکی و پاتیلی و بهره برداری از ماشین ریخته‎گری شماره ۵ و افزایش ظرفیت تولید فولاد از ۴/ ۵ به ۲/ ۷ میلیون تن؛ سیستم گاززدایی با هدف تولید ورق‎های کیفی برای مصرف در رویه خودرو، ایستگاه سولفور زدایی و گوگردزدایی از فولاد مذاب و مطابقت فولاد تولیدی با استاندارد API در صنایع نفت و گاز؛ بریکت سازی مگا مدول‎های شهید خرازی برای تبدیل نرمه آهن اسفنجی‎ به بریکت؛ واحد تولید آب دمین و راه اندازی احیای مستقیم اولین طرح فولاد استانی در سفید دشت چهار محال و بختیاری، با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در سال دانست.
     
    دکتر سبحانی از بین طرح‎های در دست احداث، به طرح های تکمیلی توسعه ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال اشاره و تاکید کرد که بخشی از متعلقات و زیرساخت ها همچون سیستم‎های حمل‎ونقل در حال آماده سازی است. مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان خاطر نشان ساخت: ظرفیت خط تولید فولاد سبا از ۷۰۰ هزار تن به ۶/ ۱ میلیون تن افزایش پیدا کرده و با تولید آزمایشی انجام شده به زودی شاهد آغاز بهره برداری رسمی این خط خواهیم بود. سبحانی در تشریح دیگر فعالیت‎های فولاد مبارکه، به راه‎اندازی یک واحد از کوره‎های آهک کلسینه در معدن حوض ماهی، پیشرفت ۵۰ درصدی کنسانتره سنگ آهن سنگان، آغاز بهره برداری از گندله‎سازی سنگان، پیشرفت فیزیکی۳۷ درصدی نیروگاه مقیاس کوچک سبا برای تامین ۲۵ مگا وات برق، شبکه‎های تصفیه فاضلاب شهری در شهرستان های مبارکه و لنجان برای تامین آب از پساب شهری و آغاز احداث فولادسازی کارخانه فولاد سپید دشت اشاره ‎کرد.
     
    به گفته دکتر سبحانی، به تازگی دو قرارداد توسعه در گروه فولاد مبارکه با شرکت های معتبر اروپایی امضا شده است. تامین مالی این طرح ها از منابع خارجی خواهد بود. سبحانی اقدامات انجام شده در راستای حفظ و تقویت جایگاه برتر شرکت در داخل و خارج را مثبت ارزیابی کرد و افزود که در این راستا ۹۲۱پروژه تحول و ۴۷ پروژه ویژه با بیش از ۳ هزار میلیارد صرفه‎جویی اقتصادی اجرا شده و همچنین ۵۰۳پروژه در قالب بهبود عملکرد از طریق ۴۰۰ گروه کاری با تمرکز برکاهش هزینه و ارتقای سطح کمی و کیفی محصول انجام گرفته است. به گفته وی پشتیبانی‎های مورد نیاز برای حضور شرکت های زیرمجموعه گروه فولاد مبارکه در جوایز تعالی سازمانی و مدیریت دانش محور انجام شده تا از این طریق با ارتقای عملکرد مدیریتی این شرکت ها، مدیریت موثری در گروه فولاد مبارکه انجام پذیرد. وی افزود: شرکت فولاد مبارکه اصفهان در سال گذشته توانست عنوان برترین شرکت دانشی کشور در جایزه جهانی سازمان دانش محور و تندیس زرین حمایت از حقوق مصرف کننده را در سال ۹۵ کسب کند. کسب رتبه اول گروه فلزات اساسی در رتبه بندی ۱۰۰ شرکت برتر، تندیس حامیان محیط زیست، گواهی استاندارد ایزو رسیدگی به شکایات مشتریان و سنجش رضایت مشتریان و مدیریت انرژی و جایزه بهره وری در شرکت های معدن و صنایع معدنی بخشی از دیگر افتخارات این شرکت در سال ۹۵ بوده است.
     
    دکتر سبحانی در پایان بیان کرد: شرکت فولاد اصفهان همزمان با ارتقای کیفیت محصولات، برای بهبود مسائل زیست‎محیطی نیز سرمایه‎گذاری کرده است. همچنین از منظر مالی، شرکت از حداکثر فروش محصولات برخوردار بوده و همواره تولید و فروش محصولات کیفی با ارزش افزوده بالاتر را به عنوان یکی از اهداف اصلی خود برگزیده است. به گفته وی، با بهره برداری حداکثری از توسعه های انجام شده، مدیریت دارایی‎ها و هزینه‎ها، در راستای هدف گذاری این شرکت در سال ۹۶ تولید ۷میلیون و ۲۳۰ هزار تن فولاد خام، تولید ۵ میلیون و۹۰۰ هزار تن ورق گرم و دستیابی به ۱۲هزار میلیارد تومان فروش و ۳۰۲ ریال سود برای هر سهم فراهم خواهد شد.
     
    منبع:ماین نیوز
     

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.