سه شنبه, ۲۱ بهمن , ۱۴۰۴ 23 شعبان 1447 Tuesday, 10 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مهر ۱۳۹۹
    ش ی د س چ پ ج
    « شهریور   آبان »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    کاهش قیمت قراضه در هند

    شناسه : 31344 01 مهر 1399 - 13:28 منبع : متال بولتن

    قیمت قراضه در هند در هفته جاری به دلیل عدم حضور ترکیه در بازار جهانی قراضه کاهش یافته است. متال بولتن قیمت قراضه بریده شده وارداتی هند را ۳۱۷٫۵۷ دلار در هر تن ارزیابی کرد، در حالی که هفته قبل قیمت آن ۳۲۳٫۲۰ دلار در هر تن بوده است. خرید و فروش در این هفته […]

    کاهش قیمت قراضه در هند
    پ
    پ

    قیمت قراضه در هند در هفته جاری به دلیل عدم حضور ترکیه در بازار جهانی قراضه کاهش یافته است.

    متال بولتن قیمت قراضه بریده شده وارداتی هند را ۳۱۷٫۵۷ دلار در هر تن ارزیابی کرد، در حالی که هفته قبل قیمت آن ۳۲۳٫۲۰ دلار در هر تن بوده است. خرید و فروش در این هفته کاهش یافت، فقط یک معامله در بازار با قیمت ۳۲۰ دلار شنیده شد. این معاملات تا ۳۲۵ دلار به ازای هر تن در هفته گذشته شنیده شد. پیشنهادات این هفته در حدود ۳۱۰ دلار بوده است.

    فروشنده ای گفت:” بازار کساد شده است. ترکیه قراضه نمی خرد – و این یک بن بست است. پیش بینی خیلی زود است، اما ممکن است قیمت ها ۵-۱۰ دلار دیگر نیز کاهش یابد. بازار پاکستان نیز رو به نزول است.” عدم حضور ترکیه در بازار جهانی، بزرگترین خریدار قراضه فولاد، بر روند سایر بازارهای اصلی قراضه تأثیر گذاشته است. ترکیه از ۹ سپتامبر محموله های جدیدی خریداری نکرده است. خریداری گفت:” من در بازار نیستم. من امیدوارم که یک یا دو هفته دیگر در بازار باشم. اگر روند نزولی ادامه یابد، من به دنبال خرید با قیمت ۳۰۰ دلار در هر تن خواهم بود، چون که قیمت سنگ آهن نیز کاهش یافته است.”

    تاجری افزود:” شایعاتی وجود داشت که ترکیه قیمت ها را کاهش داده و هند در بازار نیست. هیچ ماده ای در دسترس نیست. تأمین کننده ما که ماهیانه ۵۰۰۰ تن فروش می کند، به اندازه ۵۰۰ تن کاهش یافته است. در صورت عدم بازگشت ترکیه به بازار، قیمت ها سقوط شدیدی خواهد داشت.” ارزیابی هفتگی صورت گرفته برای قراضه HMS 1&2 (80:20 mix) وارداتی هند ۲۸۰-۲۹۵ دلار در هر تن ر روز جمعه بود، قیمت قبلی آن ۲۸۵-۲۹۵ دلار در هر تن بوده است.

    *** قراضه انگلیس و سایر کشورها

    قیمت پیشنهادی کمتری در این هفته برای مواد انگلیس شنیده شده است، که این هفته از ۲۸۵ دلار در هر تن به ۲۸۰ دلار در هر تن رسیده بود، در حالی که مواد استرالیایی با کاهش ۵ دلاری به ۲۹۰ دلار در هر تن رسید. اما هیچ معامله ای شنیده نشده است. مواد آفریقای جنوبی و امارات متحده عربی همچنان در رده بالای محصولات قرار دارند، اما اکنون هر دو کشور ممنوعیت صادرات قراضه خود را تمدید کرده اند و این بستگی به مجوزهای صادر شده برای حمل بار دارد.

    آفریقای جنوبی ممنوعیت خود را تا ۲ اکتبر تمدید کرد، در حالی که اوایل این هفته وزارت اقتصاد امارات متحده عربی گفت که ممنوعیت صادرات خود را برای چهار ماه دیگر تمدید خواهد کرد. در ابتدا از ۱۵ مه آغاز شد تا چهار ماه به طول انجامد. تأثیر این دو ممنوعیت به دلیل عدم علاقه به مواد HMS تاکنون در بازار هند کم بوده است، اگرچه منابع انتظار داشتند این عامل در هنگام بازگشت تقاضا قیمت ها را ثابت نگه دارد.

    فروشنده دیگری گفت:” اکثر کشورها سرعت خرید را کاهش داده اند. فروش محصولات فولادی هند کم است، فعالیت های ساختمانی به طور کامل از سر گرفته نشده و کمبود نیروی کار وجود دارد. هفته آینده وضعیت روشن خواهد شد.” وی افزود:” تا زمانی که تقاضا برای فولاد تمام شده افزایش نیابد، کارخانه ها قراضه نمی خرند. آنها می توانند از آهن با احیا مستقیم بیشتری استفاده کنند – با وجود مصرف برق بیشتر، هنوز ارزان تر از قراضه وارداتی است.”

    *** پاکستان

    بازار قراضه پاکستان نیز در این هفته معاملات کمتری را گزارش کرد، منابع بازار مسائل مربوط به بیماری همه گیر Covid-19 را در این کشور گزارش دادند. منابع بازار گزارش دادند که معاملات برای قراضه بریده شده با قیمت ۳۱۵ دلار به ازای هر تن در این هفته چندین بار گزارش شده است که یک خریدار در کل ۹۰۰۰ تن از چندین تامین کننده مختلف خریداری کرده است. تاجری گفت:” بیشتر آنها فقط منتظر سقوط بازار هستند. ترکیه یک هفته دیگر خرید نخواهد کرد و پاکستان نیاز زیادی ندارد، مگر اینکه قیمت ها مناسب آنها باشد.”

    منبع: متال بولتن

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.