شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    آبان ۱۳۹۹
    ش ی د س چ پ ج
    « مهر   آذر »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    میلگرد چین: موجودی کم قیمت ها را افزایش می دهد

    شناسه : 33634 11 آبان 1399 - 15:43 منبع : متال بولتن
    قیمت داخلی میلگرد چین در روز چهارشنبه ۲۸ اکتبر ، به دنبال سودهای آتی مورد انتظار و موجودی کمتر در ماه آینده، افزایش یافت.
    میلگرد چین: موجودی کم قیمت ها را افزایش می دهد
    پ
    پ

    قیمت داخلی میلگرد چین در روز چهارشنبه ۲۸ اکتبر ، به دنبال سودهای آتی مورد انتظار و موجودی کمتر در ماه آینده، افزایش یافت.

     

    *** قیمت های داخلی

    چین شرقی (شانگهای): ۳،۷۳۰-۳،۷۶۰ یوان (۵۵۶-۵۶۱ دلار) به ازای هر تن ، ۳۰ یوان به ازای هر تن افزایش
    فعالان بازار گفتند که موجودی آنها به دلیل تقاضای خوب کاربر نهایی به تدریج کاهش یافته است. سهام میلگرد در یکی از بازارهای بزرگ در شرق چین ، Hangzhou ، روز چهارشنبه ۶۸۰،۰۰۰ تن بود که نسبت به ابتدای ماه ۳۰۰،۰۰۰ تن کاهش داشت. یک تحلیلگر صنعتی گفت: “موجودی Hangzhou در دوره جولای تا سپتامبر حدود یک میلیون تن بوده است. چند کارخانه تولید فولاد قصد داشتند تناژ تحویل خود را در ماه نوامبر به دلیل تعمیر و نگهداری کاهش دهند. مثلا یک کارخانه بزرگ در استان جیانگسو میلگرد خود را در ماه نوامبر ۵۰ درصد کاهش می دهد.”

     

    *** صادرات میلگرد

    شاخص صادراتی میلگرد چین: ۴۸۸٫۷۵ دلار به ازای هر تن ، ۱٫۲۵ دلار افزایش به ازای هر تن
    تعدادی از فعالان بازار گفتند که قیمت های مناسب کارخانه ها به دلیل سود بازار داخلی از ۴۹۵ دلار در هر تن کمتر نخواهد بود. گفته می شود قیمت قابل قبول برای خریداران بالاتر از ۴۶۵ دلار در هر تن فوب نیست. بنابراین معامله ای منعقد نشده است.

     

    *** زمزمه های بازار

    یک تحلیلگر صنعتی گفت: “فعالان بازار نباید در ماه نوامبر نسبت به افزایش قیمت میلگرد مصر باشند. زیرا موجودی های بازار هنوز خیلی بیشتر از سال قبل است. موجودی فعلی Hangzhou به میزان ۴۵ درصد بیشتر از ۴۷۰،۰۰۰ تن اواخر اکتبر ۲۰۱۹ است.”

     

    *** معاملات بیلت

    بیلت از ساعت ۳ بعدازظهر با قیمت ۳۴۴۰ یوان در هر تن ، شامل مالیات بر ارزش افزوده ، در تانگشان معامله شد که در مقایسه با روز سه شنبه ، ۱۰ یوان در هر تن افزایش داشت.

     

    *** معاملات آتی شانگهای

    قرارداد معاملات آتی میلگرد چین ژانویه با قیمت ۳،۶۶۸ یوان در هر تن در روز چهارشنبه بسته شد و ۵۲ یوان در هر تن نسبت به روز قبل افزایش داشت.

     

     

    منبع: متال بولتن

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.