قیمت داخلی میلگرد چین در روز دوشنبه ۲۳ نوامبر به دلیل تقاضای ضعیف ناشی از بدی آب و هوا کاهش یافت.
*** قیمت داخلی میلگرد چین
چین شرقی (شانگهای): ۴،۱۸۰-۴،۲۰۰ یوان (۶۳۱-۶۳۵ دلار) به ازای هر تن ،کاهش ۱۰-۲۰ یوان به ازای هر تن
باران در مناطق مختلف شرق چین بر فعالیت های ساخت و ساز در منطقه تأثیر گذاشت. منابع گفتند ، با پیش بینی هوای مرطوب برای باقی مانده این هفته ، تقاضا به احتمال زیاد فروکش خواهد کرد. پیمانکاران سرعت خرید میلگرد خود را کاهش داده و همچنین پیشنهادات خود را در طول روز کاهش دادند. بسیاری از فروشندگان در میان فشارهای ناشی از سقوط بازارهای آتی ، این پیشنهادات پایین را قبول کردند. فعالان بازار می گویند که نوسان قیمت طبیعی است ، زیرا در دو سال گذشته به بالاترین حد خود رسیده است. آنها انتظار دارند این نوسانات طی یک یا دو هفته آینده ادامه داشته باشد تا زمانی که محموله های بیشتری از منطقه شمال به شرق منتقل شود.
*** صادرات میلگرد چین
شاخص صادراتی میلگرد چین: ۵۳۶٫۲۵ دلار به ازای هر تن ، بدون تغییر
فعالان بازار تخمین زده اند که کارخانه های چینی همچنان مایل به فروش با قیمت ۵۳۵-۵۴۰ دلار به ازای هر تن فوب هستند. اگرچه پیشنهادات در طول روز ۵۷۵ دلار در هر تن فوب بود. اما خریداران حاضر نیستند بیش از ۵۰۰ دلار برای هر تن فوب بپردازند. یک معامله گر در شانگهای گفت: “کارخانه های تولید فولاد در چند ماه آینده به دلیل آب و هوا در زمستان کمتر مورد توجه بازار قرار می گیرند ، بنابراین آن ها فقط قیمت های قبلی خود را اندکی افزایش داده و به خریداران بزرگ یارانه پرداخت کرده اند.” شاگانگ ، تولید کننده عمده میلگرد در شرق چین ، میلگرد خود را با ۴۳۰۰ یوان در هر تن برای سفارشات رزرو شده از ۲۱ تا ۳۰ نوامبر ارائه میکند که ۵۰ یوان در هر تن نسبت به قیمت قبلی خود بیشتر است.
*** معاملات بیلت
بیلت در ساعت ۳ بعدازظهر با احتساب مالیات بر ارزش افزوده در تانگشان با ۳،۶۲۰ یوان در هر تن معامله شد که نسبت به جمعه گذشته ۱۰ یوان در هر تن کاهش داشت.
*** معاملات آتی شانگهای
قرارداد معاملات آتی میلگرد ژانویه در روز سه شنبه ۳،۹۱۱ یوان در هر تن بسته شد که نسبت به جمعه گذشته ۶۶ یوان در هر تن کاهش داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه