به گزارش آرتان پرس، قیمت قراضه داخلی ترکیه از جمله قراضه خودرو با تقویت لیر ترکیه کاهش یافت ، در حالی که با ثبات قیمت قراضه وارداتی ، قیمت های قراضه کشتی در طول هفته گذشته افزایش یافت
*** تقویت لیر ترکیه
از زمان افزایش نرخ بهره در ۲۴ دسامبر توسط بانک مرکزی ترکیه ، لیر ترکیه ارزشمندتر شده است. این بانک نرخ یک هفته ای بازپرداخت را ۲۰۰ واحد افزایش داد و از ۱۵ درصد به ۱۷ درصد رساند و این بیش از انتظارات بازار بود. پس از آن لیر در برابر دلار آمریکا شروع به افزایش کرد. بر اساس اعلام Oanda.com ، ارز ترکیه در ۴ ژانویه با ۷٫۴۴۸ لیر به ۱ دلار معامله شد. در حالی که در ۲۴ دسامبر ۷٫۶۵۰ لیر به ۱ دلار رسید.
*** قیمت قراضه خودرو
قیمت های داخلی محصولات بلند فولادی و بنابراین قراضه خودرو در ترکیه معمولاً مطابق با لیر کاهش می یابد. زیرا کارخانه ها بیشتر مواد اولیه خود را به دلار می خرند و محصولات نهایی خود را به لیر ترکیه می فروشند. در پاسخ به تقویت ارز داخلی ، کارخانه های تولیدی این کشور طی هفته گذشته قیمت خرید قراضه خودرو را ۲۰ تا ۱۰۰ لیر (۳ تا ۱۳ دلار) در هر تن کاهش داده اند. کارخانه فولاد بلند و تخت Çolakoglu و فولاد آلیاژی Asil Çelik قیمت خرید خود را برای قراضه خودرو به ۳۶۱۵ لیر (۴۸۵ دلار) در هر تن کاهش دادند ، در حالی که فولاد بلند Ege Çelik قیمت خرید خود را به ۳۴۲۰ لیر در هر تن کاهش داد. Kiliçlar Hurda عمده فروش در ازمیر ، قیمت خرید مواد مشابه خود را به ۳،۱۵۰ لیر در هر تن رساند.
در نتیجه ، ارزیابی هفتگی Fastmarkets برای قراضه داخلی ترکیه (خودرو) ۳،۱۵۰-۳،۶۱۵ لیر در هر تن در ۴ ژانویه اعلام شد ، در حالی که در ۲۹ دسامبر ۳،۲۸۰-۳،۷۱۵ لیر در هر تن بود.
*** قیمت قراضه کشتی
در همین حال ، افزایش واردات هزینه قراضه داخلی ترکیه (کشتی) را حفظ کرد ، زیرا این ماده با دلار آمریکا معامله می شود. شاخص روزانه Fastmarkets برای قراضه فولادی HMS 1 & 2 (مخلوط ۸۰:۲۰) مبدا اروپای شمالی در آخرین محاسبه ۳۱ دسامبر ۴۶۴٫۱۷ دلار در هر تن بود ، در حالی که ۴۶۲٫۷۸ دلار هر تن در ۲۳ دسامبر و ۴۲۰٫۳۹ دلار هر تن در ۲۳ دسامبر بود. یک کارخانه تولید فولاد در منطقه ازمیر قیمت خرید قراضه داخلی کشتی را ۸ دلار در هر تن افزایش داده و به ۴۶۳ دلار در هر تن رساند ، در حالی که قیمت خرید سایر کارخانه های تولید فولاد در همان منطقه ۴۵۵ دلار در هر تن بود.
ارزیابی هفتگی Fastmarkets برای قراضه داخلی ترکیه (کشتی) در ۴ ژانویه ۴۵۵-۴۶۳ دلار به ازای هر تن بود و از ۴۵۵ دلار هر تن در هفته قبل صعود کرد.
منبع: متال بولتن
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه