قیمت کویل نورد گرم وسرد کشورهای مستقل مشترک المنافع به دلیل قیمت های پیشنهادی بیشتر و کاربردی 5 تا 10 دلار بر تن افزایش یافته است.
با افزایش قیمت صادراتی محصولات کویل چینی ، سبب شده تا رشدی در بازار جهانی رخ دهد .
قیمت صادرات محصولات کویل نورد گرم چینی برای هفته یازدهم ، هرچند با سرعت کمتر، در حال افزایش یافته است .
در روز سه شنبه 22 اگوست ، ارزیابی هفتگی متال بولتن برای محصولات کویل نورد گرم تجاری چینی سری ss400 حاوی بروم ، 550 تا 560 دلار بر تن فوب بوده است که در مقایسه با هفته گذشته 5 تا 9 دلار بر تن افزایش قیمت داشته است.
براساس ارزیابی های متال بولتن ، قیمت صادرات کویل نورد گرم این کشور طی 11 هفته گذشته در مجموع 120 تا 125 دلار بر تن افزایش یافته است.
کویل نورد گرم
در 21 اگوست ، ارزیابی هفتگی متال بولتن برای صادرات محصولات کویل نورد گرم کشورهای مستقل مشترک المنافع 540 تا 560 دلار بر تن فوب دریای سیاه بوده است که در مقایسه با هفته گذشته وقیمت های پیشنهادی 540 تا 550 دلار بر تن فوب ، نسبت به بالاترین قیمت پیشنهادی در هفته گذشته 10 دلار بر تن افزایش قیمت داشته است.
قیمت ها در مقایسه با ماه گذشته 105-115 دلار بر تن فوب افزایش یافته است.
گفته می شود که شرکت Metinvest در اوکراین به دلیل اینکه محصولات خود را در ماه های سپتامبر و اکتبر به فروش رسانده ، محصولاتی برای ارائه و فروش ندارد.
شرکتMMK روسیه ، قیمت هر تن کویل نورد گرم را 570 تا 580 دلار بر تن فوب دریای سیاه به خاورمیانه و شمال افریقا ( منطقه منا) پیشنهاد داده است.
به گفته یکی ازتاجران ” مردم این قیمت ها را قبول نمی کنند – آنها فکر می کنند که بازار سقوط خواهد کرد. اما من فکر می کنم قیمت ها فقط در ماه سپتامبر کاهش می یابد، زمانی که حجم پیشنهادات افزایش می یابد”
یکی دیگر از معامله گران توجه بیشتری را به خود جلب کرد. وی گفت: “ما فکر می کنیم که رشد ادامه خواهد یافت.”
کاربران نهایی در مصر و لبنان هنوز مواد اولیه ای را که قبلا خریداری کرده اند استفاده میکنند و بنابراین آنها علاقه مند به خرید در حال حاضر نیستند.
به گفته یکی دیگر ار تاجران ” با این حال، معامله گران اکنون می توانند به طور بالقوه خرید کنند. “
یک تاجر دیگر افزود “بازار همچنان در چین رو به افزایش است، قیمت مواد اولیه در حال افزایش است و در بازار همچنان خوش بینی است.”
“با این وجود، هیچکدام از مشتریان ما در حال خرید نیستند [و] فعالیت کم است. فولاد تخت کنونی ارائه شده از کشورهای مستقل مشترک المنافع کارآمد نیست و پیشنهادات بسیار کمی در حال شنیدن است. “
تاجران قیمت کاربردی برای محصولات کویل نورد گرم کشورهای مستقل مشترک المنافع در منطقه منا و در غرب افریقا را 530 تا 560 دلار بر تن فوب دریای سیاه تخمین زده اند.
کویل نورد سرد
در روز دوشنبه 21 اگوست ، ارزیابی هفتگی متال بولتن برای صادرات محصولات کویل نورد سرد کشورهای مستقل مشترک المنافع را 580 تا 610 دلار بر تن فوب دریای سیاه ارزیابی کرده است که در مقایسه با قمیت های پیشنهادی 580 تا 605 دلار بر تن فوب دریای سیاه در هفته گذشته ، نسبت به بالاترین قیمت پیشنهادی ارائه شده 5 دلار بر تن افزایش قیمت داشته است .
شرکت Metinvest در اوکراین ، محصولات کویل نورد سرد خود را با قیمت 590 دلار برتن فوب دریای سیاه به غرب افریقا پیشنهاد داده است که قیمت کاربردی و قابل قبولی می باشد.
و شرکت MMK روسیه قیمت 610دلار بر تن فوب دریای سیاه را به منطقه منا پیشنهاد داده است که قیمت کاربردی برای این منطقه 580 دلار بر تن فوب می باشد.
در روز سه شنبه 22 اگوست ، ارزیابی هفتگی متال بولتن برای صادرات محصولات کویل نورد سرد چینی 590 تا 600 دلار بر تن فوب بوده است که در مقایسه با قیمت های پیشنهادی 585 تا 600 دلار بر تن فوب ، نسبت به کمترین قیمتهای پیشنهادی 10 دلار بر تن افزایش قیمت داشته است.
ستاره امیرپور کارشناس ارشد دانشگاه صنعتی شریف
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه