۲۰ استان طی سال های ۹۲ تا ۹۵ تحت عملیات اکتشافی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران قرار گرفته اند.
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، این گزارش که به مناسبت هفته دولت تهیه شده نشان می دهد در سال های نخستین دولت یازدهم ابتدا ۳۰۰ محدوده اکتشافی شناسایی شده بود که در نهایت این تعداد به ۴۰۰ محدوده افزایش یافت.
در بین استان های کشور خراسان جنوبی با ۷۱هزار کیلومتر مربع، سیستان و بلوچستان با بیش از ۵۰هزار کیلومتر مربع و همچنین فارس و یزد به طور مشترک با ۲۵هزار کیلومتر مربع دارای بیشترین مساحت پهنه های اکتشافی بوده اند.
از سوی دیگر بیشترین تعداد پهنه ها به ترتیب در استان های اصفهان با ۶۸، یزد با ۵۰ و خراسان جنوبی با ۳۹ پهنه بوده است.
کل مساحت فعالیت های اکتشافی ایمیدرو در ۲۵۰هزار کیلومتر از مساحت کشور انجام شده و فازهای شناسایی و پی جویی را دربرگرفته است. این برنامه از ابتدای سال ۹۳ آغاز شده است.
آرتان پرس
نوید تقی زاده – کارشناس ارشد مدیریت اجرایی – دانشگاه علم و صنعت ایران – تهران
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه