پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵ 4 جماد أول 1448 Thursday, 15 October , 2026 ساعت ×
× کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

رصد بازار محصولات تخت و طویل اروپا در هفته گذشته

شناسه : 4038 09 شهریور 1396 - 7:31

 از تاریخ 23 اوت تا 30 اوت سال 2017 شاهد تغییرات اساسی در بین محصولات فولادی اروپا به ویژه محصولات طویل بوده ایم.

پ
پ

از تاریخ 23 اوت تا 30 اوت سال 2017 شاهد تغییرات اساسی در بین محصولات فولادی اروپا به ویژه محصولات طویل بوده ایم.

در بین محصولات تخت، قیمت کویل نورد گرم وارداتی در بازار شمال اروپا برای سومین هفته متوالی بدون تغییر ماند و روند یکنواختی خود را حفظ کرد و با همان قیمت هفته گذشته یعنی 480-490 دلار بر تن بفروش رسید. احتمالا دلیلش می تواند همان عدم افزایش تقاضا از سوی بازاریان باشد. قیمت این محصول در بازار جنوب نیز در این هفته بر خلاف هفته گذشته تغییری نداشت و با همان قیمت500-515 دلار بر تن بفروش رسید.

روند قیمتی کویل نورد سرد وارداتی هم در بازار شمال و هم در بازار جنوب، روندی ثابت بود و در بازار شمال با قیمت 555-560 ذلار بر تن و در بازار جنوب  با قیمت 540-560 دلار بر تن معامله شد. همانطور که می بینید؛ در چند هفته گذشته بازار عرضه و تقاضا در بین محصولات تخت رقابتی نبوده و همین باعث شده که هیچ کدام بر دیگری پیشی نگیرد؛ در نتیجه ثبات قیمت هارا در این مدت شاهد بوده ایم.

در این هفته  بر خلاف هفته گذشته، شاهد تغییرات در بین محصولات طویل بودیم. میلگرد وارداتی در بازار شمال اروپا رشد چشمگیر 9.71 درصدی داشته و با قیمت 465-495 دلار بر تن معامله شد. این محصول در بازار جنوب با رشد 5.56 درصدی رو به رو بوده و با قیمت 470-480 دلار بر تن بفروش رسید.

میلگرد صادراتی در بازار جنوب اروپا با رشد 7.69 درصدی با قیمت 480-500 دلار بر تن معامله شد.

در این هفته شاهد تغییرات گسترده قیمت در بین محصولات طویل بودیم که این تغییرات در چند هفته گذشته بی سابقه بود.

 

 

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/artanpre/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581