جمعه, ۲۴ اسفند , ۱۴۰۳ 15 رمضان 1446 Friday, 14 March , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    فروردین ۱۳۹۹
    ش ی د س چ پ ج
    « اسفند   اردیبهشت »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    دلار و بورس دو بازار درگیر با تحریم ها

    شناسه : 45280 23 فروردین 1400 - 13:00
    نباید فراموش کرد که رشد بورس رابطه مستقیمی با افزایش نرخ ارز دارد و این موضوع ریسک جدیدی است که در حال حاضر در بازارهای سرمایه وجود دارد. اما سوای بازار بورس، نرخ ارز که کاهش یابد، امیدواریم اثرات آن در دیگر بخش های اقتصادی مثل دارو، ساخت و ساز، خودرو و مواد غذایی دیده شود.
    دلار و بورس دو بازار درگیر با تحریم ها
    پ
    پ

    روند قیمت دلار چگونه تغییر خواهد کرد؟ ارتباط دلار و بورس چگونه است؟ سوالی که خیلی از ما چه در بازار آهن فعالیت داشته باشیم چه نه، پاسخ آن برایمان بسیار مهم است، چرا که اثرات آن در کل زندگی روزمره مان دیده می‌شود. چراکه گرانی و تورمی که این سالها برایمان اتفاق افتاده مثال زدنی نیست. اما کماکان امید مردم و مسئولین برای کاهش فشار اقتصادی بر روی جامعه، کاهش نرخ دلار است.

    راهکار اصلی کاهش نرخ ها چیست؟

    ممکن است از خود بپرسید که آیا مسئولین ما بجز توافق با آمریکا و رفع تحریم ها راهکاری برای بازگشت دلار به قیمت های پایینتر ندارند؟ پاسخ این است که رفع تحریم ها به خودی خود شاید از لحاظ روانی بازار دلار را تکان دهد اما آنچه که مهم است این است که تنها راهکار کاهش نرخ دلار بهبود وضعیت صادرات و ارز آوری به کشور است.

    از طرفی برای دانستن ارتباط دلار و بورس نباید فراموش کرد که رشد بورس رابطه مستقیمی با افزایش نرخ ارز دارد و این موضوع ریسک جدیدی است که در حال حاضر در بازارهای سرمایه وجود دارد. اما سوای بازار بورس، نرخ ارز که کاهش یابد، امیدواریم اثرات آن در دیگر بخش های اقتصادی مثل دارو، ساخت و ساز، خودرو و مواد غذایی دیده شود.

    در حال حاضر با بی اعتمادی که در رابطه با رشد بورس وجود دارد، فعلا بعید است که توقع سرازیر شدن نقدینگی به این بازار را داشته باشیم، از طرفی از آنجائیکه در حال حاضر سود بانکی نیز جذابیتی ندارد، این موضوع که فعلا نقدینگی مردم از بازار بورس به سمت بازارهای موازی مثل بانک وارد شود، خیلی محتمل نیست.

    نکته آخر اینکه ورود ارز به کشور پس از آزادسازی منابع ارزی کشور از کره جنوبی در کوتاه مدت بر بازار اثر گذار خواهد بوذ، البته اگر اتفاق بیفتد و حرف و حدیث دیگری در این رابطه به گوش نرسد. اما در بلند مدت تنها کامودیتی ها هستند که قیمت دلار در نرخ پایین را به تثبیت میرسانند. این امر موجب افزایش عرضه حواله در پی رشد صادرات کشور است که با برداشته شدن تحریم‌های غیر هسته ای ایران امکان پذیر خواهد بود.

    پاسخ به یک سوال مهم…

    آیا روند کاهشی نرخ دلار با توجه به نمودار های تکنیکال قابل حدس و پیش بینی هست؟

    تاحدودی بله، اینکه پیش بینی قیمت دلار و تارگت های کاهشی و سطوح حمایتی بازار به چه شکل است را میتوان از روی نمودارهای تکنیکال پیش بینی کرد لذا اگر اتفاقات غیرمنتظره‌ای پیش نیاید تا ۸۰ درصد این هدف گذاری ها و پیش بینی‌ها قابل اعتماد می‌باشند.

    پیش بینی اهداف کوتاه مدت دلار پس از برداشته شدن تحریم ها

    سطوح ۲۲، ۲۱ و ۱۸-۱۹ هزار تومانی سطوح قیمتی قابل دستیابی تر برای دلاری در میانمدت و پس از برداشته شدن تحریم های آمریکا هستند.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.