چهارشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۴ 7 محرم 1447 Wednesday, 2 July , 2025 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    اردیبهشت ۱۴۰۰
    ش ی د س چ پ ج
    « فروردین   خرداد »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    تبدیل هزاران اسلحه به شمش فولاد در بلژیک

    شناسه : 47250 13 اردیبهشت 1400 - 16:00
    مقامات بلژیک با هدف امنیت جامعه و شهروندان اقدام به جمع آوری بیش از ۲۲ هزار اسلحه از شهروندان این کشور نموده و آن‌ها را ذوب و به شمش فولاد تبدیل کردند.
    تبدیل هزاران اسلحه به شمش فولاد در بلژیک
    پ
    پ

    مقامات بلژیک با هدف امنیت جامعه و شهروندان اقدام به جمع آوری بیش از ۲۲ هزار اسلحه از شهروندان این کشور نموده و آن‌ها را ذوب و به شمش فولاد تبدیل کردند.

    مقام‌های بلژیک، کار ذوب هزاران سلاح گرم را شروع کرده‌اند. این هفته قرار است بیش از ۲۲ هزار اسلحه جمع‌آوری شده توسط پلیس، ذوب شده و تبدیل به شمش فولاد بازیافتی شود.
    به گزارش فرارو، نیمی از این سلاح‌ها از مردم در سراسر کشور جمع‌آوری شده‌ است. کارینا فان کاوتر، استاندار فلاندر شرقی در بیانیه‌ای گفت بیشتر این سلاح‌ها را صاحبان‌شان به پلیس تحویل داده‌اند و بعضی‌ها از پدرشان سلاحی به ارث برده بودند که به‌دردشان نمی‌خورده است.
    نیمی دیگر از اسلحه آماده شده برای ذوب، سلاح‌های قدیمی و از کار افتاده پلیس است.
    فرماندار فلاندر شرقی، جایی که ذوب اسلحه در آن انجام می‌شود گفت: نتیجه چشمگیر بود؛ ۲۲ هزار و ۴۵۷ سلاح گرم از جامعه ما حذف شد.
    خانم کاوتر جمع‌آوری و نابود کردن این سلاح‌ها را برای امنیت جامعه و شهروندان مفید خواند.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.