در طول هفته گذشته قیمت بیلت صادراتی دریای سیاه کاهش یافته است، زیرا پیشنهادات از تامین کنندگان منطقه ای کشورهای عضو اتحادیه اروپا به ترکیه و مصر کاهش یافته است و ریزش منفی در قیمت قراضه وارداتی ترکیه نیز نمایان است. هیچ معامله ای انجام نشده است، چرا که گفته شد خریداران انتظار کاهش قیمت را دارند. شاخص متال بولت برای بیلت CIS در روز دوشنبه ۲ اکتبر به میزان ۱۸ دلار در هر تن کاهش یافت و به ۵۰۶ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه رسید در حالی که هفته گذشته با قیمت ۵۲۴ دلار به ازای هر تن فوب معامله شد.
شاخص های روزانه متال بولتن برای بازارهای شمال اروپا و ایالات متحده آمریکا HMS 1&2 (80:20) و مواد قراضه وارداتی به ترکیه، بزرگترین وارد کننده قراضه جهان، در هفته گذشته ۱۴ تا ۱۶ دلار برای هر تن کاهش یافته است.
مصر
منشا قیمت بیلت کشورهای مستقل مشترک المنافع در مصر به مبلغ ۵۲۰ تا ۵۳۰ دلار در هر تن برآورد شده و یا حدود ۵۰۰ تا ۵۱۰ دلار در هر تن فوب دریای سیاه ارائه شده است. فروش ۵۰۰۰ تن بیلت از اوکراین به مصر با قیمت ۵۲۰ دلار در هر تن cfr یا حدود ۵۰۰ دلار در هر تن فوب گزارش شده است.
کارخانجات فقط برای تامین نیازهای فوری خود خرید می کنند. یک منبع مصری گفت: برای هر چیز دیگری ترجیح می دهیم منتظر بمانیم زیرا کاهش بیشتر قیمت ها را انتظار داریم. قیمت خرده فروشی بیلت CIS به مصر به رغم اخبار مربوط به گسترش واردات میلگرد به خاورمیانه، تا دو ماه دیگر ادامه می یابد. این اقدام ابتدا در ماه ژوئن اجرایی شد و از خرید محصولات نیمه تمام از روسیه و اوکراین حمایت کرد.
ترکیه
پیشنهادهای رسیده از کشورهای مستقل مشترک المنافع به ترکیه از معامله گران از ۵۱۰ تا ۵۲۰ دلار برای هر تن CFR یا حدود ۴۹۵ تا ۵۰۵ دلار برای هر تن سیاه دریایی FOB شنیده شد. یک مشتری داخلی گفت که برآورد قیمت آن ۴۹۰ تا ۴۹۵ دلار برای هر تن cfr است، و یا حدود ۴۷۵ تا ۴۸۰ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه.
پیشنهادهای رسیده از کشورهای مستقل مشترک المنافع به ترکیه از معامله گران از ۵۱۰ تا ۵۲۰ دلار برای هر تن CFR یا حدود ۴۹۵ تا ۵۰۵ دلار برای هر تن سیاه دریایی FOB شنیده شد. یک مشتری داخلی گفت که برآورد قیمت آن ۴۹۰ تا ۴۹۵ دلار برای هر تن cfr است، و یا حدود ۴۷۵ تا ۴۸۰ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه.
به طور جداگانه، تا به اینجا، پیشنهادات روسیه از ۵۱۰ تا ۵۱۵ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه شنیده شد اما هیچ مقصدی برای آن تایید نشده است. بر اساس یک منبع، پس از انتشار این شاخص، قیمت قابل اجرا برای محصول از منطقه گزارش شده است که ۴۹۰-۵۰۰ دلار برای هر تن فوب دریای سیاه است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه