افزایش بیشتر قیمت کویل نورد گرم در ترکیه که باعث پذیرفتن سفارشات تولید اکتبر توسط تولیدکنندگان شد.
منابع به فست مارکت ها اعلام کردند قیمت های فولاد تخت در ترکیه در طی هفته تا روز جمعه ۲۱ ماه می همچنان افزایش یافت. کارخانه ها نیز سفارش کار برای تولید اکتبر را قبول کردند.
تحلیل گران بازار گزارش دادند تقاضا در بازارهای محلی و صادراتی زیاد بود و فعالان بازار انتظار افزایش بیشتر قیمت ها را داشتند زیرا کارخانه ها بیش از پنج ماه رزرو شده بودند.
علاوه بر این ، انتظار می رود قیمت برخی محصولات فولادی در میان گمانه زنی های مبنی بر وضع تعرفه های صادراتی چین تقویت شود.
منابع خبری بیان کردند: بیش از ۵۰ درصد از تولید جهانی فولاد توسط چین کنترل می شود و کاهش صادرات از این کشور منجر به افزایش قیمت خواهد شد.
در این میان متال بولتن گزارش داده است چین تخفیف صادرات چندین محصول فولادی و عوارض واردات مواد اولیه فولاد سازی را در اوایل ماه می حذف کرد.
به نقل از منابع خبری طی دو هفته گذشته به دلیل تعطیلات عید سعید فطر در ۱۲ تا ۱۴ ماه می، بزرگداشت آتاتورک و روز ورزش و جوانان در ۱۹ ماه می روزهای کاری در ترکیه کاهش یافته است. اما این مانع از افزایش قیمت ها نشده است. معاملات متعددی با قیمت های بالاتر در اوایل هفته گذشته قبل از آغاز عید سعید فطر انجام شد.
*** قیمت های داخلی
ارزیابی هفتگی فست مارکت ها نشان داد کویل نورد گرم فولادی داخلی در روز جمعه ۲۱ ماه می با قیمت ۱،۱۸۰-۱،۱۷۰ دلار در هر تن exw ترکیه معامله شد. این قیمت معامله شده ۳۰-۷۰ دلار بیشتر از قیمت هفته گذشته یعنی ۱۱۰۰-۱۱۵۰ دلار در هر تن بود.
تحلیل گران صنعت گزارش دادند تولیدکنندگان مستقر از ترکیه کویل نورد گرم را با قیمت ۱،۱۸۰-۱،۱۷۰ دلار به ازای هر تن exw برای کالاهای تولیدی در ماه اکتبر پیشنهاد دادند. اما معاملات هفته گذشته با قیمت ۱۱۵۰ دلار در هر تن exw برای کالاهای تولیدی در ماه اکتبر انجام شده بود.
چندین منبع خبری نقل کردند بازار کویل نورد سرد در ترکیه همچنان پابرجا است و افزایش قیمت در آن بسیار ناچیز بوده است. زیرا فاصله بین قیمت کویل نورد گرم و کویل نورد سرد در حال حاضر ۲۳۰-۲۵۰ دلار در هر تن می باشد. این در حالی است که قبل از اینکه قیمت فولاد در سه ماهه آخر سال ۲۰۲۰ به شدت افزایش یابد، اختلاف قیمت کویل نورد گرم و کویل نورد سرد معمولا در حدود ۸۰-۱۲۰ دلار در هر تن بود.
ارزیابی هفتگی فست مارکت ها برای کویل نورد سرد فولادی داخلی نشان داد در روز جمعه ۲۱ ماه می با قیمت ۱۴۰۰-۱۴۳۰ دلار در هر تن exw ترکیه معامله شد. این قیمت اعلام شده از قیمت هفته پیش که ۱۴۰۰-۱۴۱۰ دلار در هر تن بود ۲۰ دلار افزایش یافته است.
ارزیابی هفتگی فست مارکت ها همچنین نشان داد که تولیدکنندگان، کویل نورد سرد با ضخامت ۱ میلی متر را با قیمت ۱۴۰۰-۱،۴۵۰ دلار در هر تن exw ترکیه ارائه می دهند.
*** صادرات کویل نورد گرم
طبق ارزیابی هفتگی فست مارکت ها کویل نورد گرم فولادی صادراتی در روز جمعه ۲۱ ماه می ۱،۱۷۰-۱،۱۸۰ دلار در هر تن fob ترکیه معامله شد. این در حالی است که از قیمت معامله شده در ۱۴ ماه می که در حدود ۱،۰۹۰-۱،۱۰۰ دلار در هر تن بود، ۸۰ دلار بالاتر بوده است.
تولیدکنندگان مستقر در ترکیه کویل نورد گرم صادراتی را با قیمت ۱۱۸۰ دلار به ازای هر تن فوب به اروپا فروختند و پیشنهادات ارائه شده در محدوده 1،۱۷۰-۱،۱۸۰ دلار در هر تن فوب بود.
*** قیمت کویل وارداتی
منابع خبری گزارش دادند کویل نورد گرم اوکراین در این هفته با قیمت ۱۱۵۰ دلار به ازای هر تن cfr به ترکیه پیشنهاد شد که نسبت به پیشنهادات قبلی ۱۱۰۰ دلار به ازای هر تن افزایش یافته است.
در این میان متال بولتن گزارش داد کویل نورد گرم چینی در روز جمعه ۲۱ ماه می با قیمت ۱۰۷۰-۱،۰۸۰ دلار در هر تن cfr برای حمل و نقل در اواسط ماه آگوست همچنان در دسترس بود.
ارزیابی هفتگی فست مارکت ها نشان داد کویل نورد گرم فولادی وارداتی در روز جمعه ۲۱ ماه می 1070-1150 دلار در هر تن cfr ترکیه قیمت گذاری شد. این قیمت اعلام شده از هفته گذشته که برابر ۱۰۸۰-۱۱۲۰ دلار در هر تن بود افزایش یافته است.
منابع خبری اعلام کردند کویل نورد سرد نیز با قیمت ۱۳۰۰ دلار در هر تن cfr از چین به ترکیه ارائه شد.
به نقل از تحلیل گران بازار هیچ قیمت جدیدی از کشورهای مشترک المنافع که صادرکنندگان اصلی کویل نورد سرد هستند، به ترکیه شنیده نشد.
در نتیجه ، ارزیابی هفتگی فست مارکت ها نشان داد کویل نورد سرد فولادی وارداتی در روز جمعه ۲۱ ماه می حدود ۱،۲۵۰-۱،۳۰۰ دلار در هر تن cfr ترکیه قیمت گذاری شد. باید ذکر کرد که قیمت اعلام شده ۵۰-۸۰ دلار نسبت به قیمت اعلامی در ۱۴ ماه می که برابر ۱،۱۷۰-۱،۲۵۰ دلار در هر تن بود افزایش یافته است. قیمت نهایی پایین نشان داده شده در ارزیابی، منعکس کننده قیمت پایانی بالا در ارزیابی هفته گذشته و عدم وجود معاملات جدید است.
*** تحلیل میانگین قیمت ها در ماه های گذشته
منابع خبری گزارش دادند که میانگین قیمت کویل نورد گرم فولادی داخلی در ماه فوریه برابر ۷۶۰٫۰۰، در ماه مارس برابر ۸۸۱٫۲۵ و در ماه آوریل برابر ۱۰۰۸٫۰۰ دلار در هر تن exw ترکیه بود که در روز ۲۱ ماه می به قیمت ۱۱۷۵٫۰۰ دلار در هر تن exw ترکیه رسید.
همچنین منابع خبری اعلام کردند که میانگین قیمت کویل نورد گرم فولادی وارداتی در ماه فوریه برابر ۷۳۰٫۶۳، در ماه مارس برابر ۸۳۶٫۲۵ و در ماه آوریل برابر ۹۷۷٫۵۰ دلار در هر تن exw ترکیه بود که در روز ۲۱ ماه می به قیمت ۱۱۱۰٫۰۰ دلار در هر تن cfr ترکیه رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه