طبق اعلام اداره هواشناسی چین (CMA) ، چین از آغاز فصل سیلاب از اول آوریل مرطوب ترین هفته خود را در طی این هفته در مناطق جنوب رودخانه یانگ تسه تجربه خواهد کرد. بنابراین باعث کاهش تقاضای فولاد چین خواهد شد.
به همین ترتیب ، فعالان بازار فولاد در مورد تأثیر این امر بر تقاضا در بازار بررسی و تحقیق می کنند.
سرویس ملی هواشناسی در جمعه گذشته ۲۵ ژوئن در مورد بارندگی های سنگین از سه شنبه تا پنجشنبه در برخی استان ها هشدار صادر کرد که شامل موارد زیر بود:
- استان های ژجیانگ ، فوجیان ، آنهویی و جیانگشی در شرق چین
- استان های هوبئی و هونان در مرکز چین
- استان های سیچوان ، چونگ کینگ ، گوئیژو و یوننان در جنوب شرقی چین
- منطقه خودمختار گوانگشی ژوانگ در جنوب چین
طبق این گزارش، برخی از مناطق بارش انباشته ۱۰۰-۳۰۰ میلی متر و برخی مکان های خاص بارش بیش از ۴۰۰ میلی متر را تجربه خواهند کرد که منجر به کاهش تقاضای فولاد چین خواهد شد.
همچنین به نقل از منابع خبری، CMA هشدار جدی درباره جاری شدن سیل در کنار رودخانه های کوچک و متوسط و اطراف کوه ها در استان های فوق اعلام کرده است.
در این میان متال بولتن گزارش داد چنین هوای نامساعدی بر کار در فضای باز مانند ساخت و ساز و حمل و نقل کامیون تأثیر خواهد گذاشت.
طبق گزارش CMA ، برخی از بزرگراه ها به دلیل باران شدید باران در روز دوشنبه ۲۸ ژوئن، دارای حوضچه های پر از آب شدند.
یک تاجر مستقر در شانگهای نقل کرد: “تقاضای مشتریان من برای میلگرد فولادی از اوایل ماه جاری کاهش یافته است. مشتریان طی این دو روز، به دلیل بارش باران نرخ خرید خود را کاهش داده اند. ”
یک تاجر دیگر که در شهر شانگهای مستقر است اشاره کرد که احتمال دارد باران شدید تأثیر کمتری در بخش کویل نورد گرم داشته باشد.
یک تاجر دیگر اعلام کرد: “مصرف کنندگان پایین دست کویل نورد گرم از بخشهای ساخت و ساز و تولید هستند. تأثیر باران شدید بر بخش ساخت و ساز احتمالاً بیشتر از بخش تولید باشد”.
یک منبع تجارت سنگ آهن مستقر در استان شاندونگ گفت: “این دور بارش باران شدید در جنوب چین تقاضا برای محصولات فولادی را ضعیف می کند. بنابراین می تواند تا حدودی بر تقاضای کارخانه های سنگ آهن تأثیر بگذارد.”
به گفته فعالان بازار حمل و نقل در امتداد رودخانه یانگ تسه تاکنون تحت تأثیر آب و هوای نامساعد قرار نگرفته است و هیچ هشداری درباره سطح بالای آب در امتداد رودخانه در زمان نوشتن این مقاله صادر نشده است.
طبق گفته کارشناسان هواشناسی ، فصل بارندگی در مناطق حاشیه میانی و بالادست رودخانه یانگ تسه در ماه های ژوئیه و آگوست می باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه