در این همایش که با همکاری انجمن صنفی کارفرمایی صنعت مواد نسوز کشور و انجمن سرامیک ایران و خانه معدن ایران برگزار می شود، مواردی چون نسوزهای هوشمند، روند تکنولوژی دیرگدازها، کاربرد طراحی و نصب و بازرسی دیرگدازها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در این همایش برترین محققین این صنعت از جمله پرفسور پاندوفلی از دانشگاه ایالتی سائو کارلوس برزیل و پروفسور توماس شمل از شرکت رفرا تکنیک آلمان و پروفسور مارک هوگر از دانشگاه لیموکس فرانسه، به همراه چهار سخنران دیگر از کشورهای آلمان برزیل و چین به عنوان سخنرانان کلیدی خارجی سخنرانی دارند. همچنین برترین محقیقین داخلی چون پروفسور گلستانی فرد و مهندس سیروس روشنفکر به همراه پنج محقق برتر این صنعت از دانشگاه های مطرح کشور سخنرانی هایی در چارچوب موضوعات همایش برگزار خواهند کرد.
در این همایش چهار کارگاه آموزشی پیش بینی شده که از جمله می توان به کارگاه تاثیر خوردگی دیرگدازهای اکسید کربن بر کیفیت فولاد که توسط دکتر محمد باوند وندچالی ارائه شده و راهکار مصرف کمتر مواد با سبک سازی دیرگدازها که توسط پروفسور نینیگشنگ ژو برگزار می شود اشاره کرد.
در حاشیه همایش نمایشگاهی پیش بینی شده است که حدود ۵۰ تولیدکننده داخلی و شرکت خارجی در آن شرکت می کنند.
http://www.conf-refractory.org/fa
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه