با توجه به اطلاعات موجود توسط SteelMint، ایران در روز ۷ سپتامبر تا ۲۲ اکتبر سال ۲۰۰۷ حدود ۲۱۷۰۰۰ تن بیلت را صادر کرد. صادرات بیلت به میزان ۱۸ درصد نسبت به ۲۶۴۵۰۰ میلیون تن که در ۶ ماهه سال شمسی جاری ( ۲۳ آگوست -۲۲ سپتامبر) بود؛ کاهش داشت.
احتمالا دلیل اصلی در کاهش صادرات می تواند محدود شدن تجارت در چین باشد که از ۱ تا ۹ اکتبر ۲۰۱۷ این محدودیت اعمال شده است. همچنین بازار داخلی بیلت ایران بسیار ناپایدار بود چرا که در اواسط ماه، نوسانات و تغییرات قیمت در بازار مشهود بود.
وارد کنندگان عمده
کشورهای عمده وارد کننده در این مدت، مصر با ۶۰۰۰۰ میلیون تن، امارات متحده عربی با ۵۷۰۰۰ میلیون تن و سودان با ۳۵۰۰۰ میلیون تن بودند.
تولید فولاد نیمه تمام ایران
طبق آمار منتشر شده توسط ایمیدرو، تولید عمده فولاد نیمه تمام تا ۸.۱۸ میلیون تن می رسد. تولید اسلب حدود ۴.۸۲ MnT بود، تولید بیلت تقریبا ۱.۱۶ MnT بود و بلوم حدود ۲.۱۹ MnT بود. جدا از ۶ ماهه اول سال، در شهریور ماه، تولید فولاد نیمه تمام حدود ۱.۴ MnT نسبت به ۵ ماهه اول سال تا مرداد ماه که ۱.۳۳ MnT بود؛ ۸ درصد افزایش داشته است.
منبع: steelmint










ثبت دیدگاه