به گزارش آرتان پرس و به نقل از متال بولتن ، فولادساز روسی Metalloinvest و یکی دیگر از شرکتهای فولادی غیر اروپایی که نامش فاش نشده است ، در حال مذاکره برای خرید Dunaferr تولیدکننده فولاد تخت مجارستانی هستند.
صاحبان کارخانه فولاد تخت مجارستانی در حال مذاکره با هر دو طرف بوده اند و به گفته منابع ، تصمیم فروش آن قریب الوقوع است.
یکی از منابع بیان کرد: “Metalloinvest مدتی است که قصد دارد سبد محصولات خود را با ورود به بخش فولاد تخت گسترش دهد.”
به گفته منابع ، مقامات محلی و دولت مجارستان باید هرگونه معامله ای را پس از انتخاب خریدار تأیید کنند ، اما به دلیل سهم ناچیز بازار دونافر ، نیازی به تأیید اتحادیه اروپا وجود ندارد. در حال حاضر صاحب دونافر ، مالک یک شرکت ثبت نشده در قبرس با سهامداران روسی و دارای پیوندهایی به بانک اصلی توسعه و سرمایه گذاری VEB.RF روسیه است. این شرکت ظرفیت تولید ۱٫۴۴ میلیون آهن خام را با استفاده از دو کوره بلند دارد.
*** محصولات دونافر
بر اساس اطلاعات پایگاه داده شرکت ، فولاد دونافر همچنین می تواند حدود ۱٫۹۵ میلیون tpy کویل نورد گرم ، ۱ میلیون tpy کویل نورد سرد ، ۲۳۰،۰۰۰ tpy ورق و ۱۲۰،۰۰۰ tpy کویل گالوانیزه گرم گرم تولید کند. دونافر در نیمه اول سال از بازارهای فولاد تخت در مرکز و شمال اروپا خارج شد ، اما از آن زمان فعالیت خود را از سر گرفته و در ماه های ژوئن و جولای محصولات خود را برای فروش ارائه می دهد.
منابع اظهار کردند: “این تولیدکننده فولاد تخت مجارستانی در حال حاضر از حدود ۶۰ درصد از ظرفیت خود استفاده می کند و قصد دارد آن را در ماه سپتامبر ۵ درصد افزایش دهد. دونافر در آستانه ورشکستگی است و مدتی به دنبال سرمایه گذار بوده است. به احتمال زیاد دولت مجارستان آخرین حرف را در فرایند فروش خواهد داشت ، نه Metalloinvest و دونافر.”
این مطلب بدون برچسب می باشد.










ثبت دیدگاه