بازار معاملاتی قراضه و ضایعات HMS وارداتی کشورهای جنوب آسیا در هفته جاری به سمت سراشیبی میرود. علاوه بر سیاستهای قیمت گذاری، شرایط فصلی و بارندگی در هند نیز در این تحول قیمتی بی تاثیر نبوده است که باعث کمتر شدن فعالیت های ساختمان سازی و خرید و فروش قراضه شده است.
به نقل از خبرگزاری متال بولتن، قیمت ضایعات در هفته منتهی به ۲۷ آگوست در کشورهایی چون پاکستان و هند کاهش یافته است.
بازار خرید و فروش محصولات فولادی در کشور هند به علت از سرگیری بارانهای موسمی فصلی در این کشور مسکوت مانده است. این در حالی است که حال و هوای بازار فولادی در پاکستان همچنان داغ و پر رونق است.
*** پاکستان
بر اساس ارزیابی های هفتگی گزارش شده توسط این خبرگزاری، شاخص قیمت ضایعات فولادی پاکستان در روز جمعه با احتساب هزینه بیمه و ارسال به ازای هر تن ۵۷/۵۲۵ دلار بوده است که در مجموع نسبت به هفته گذشته ۴۳/۱۳ دلار در هر تن کمتر بوده است.
با توجه به سیر نزولی قیمتها از ۲۰ آگوست تا ۲۷ آگوست، هر تن فولاد ضایعاتی در هفته منتهی به ۲۷ آگوست به قیمت ۵۱۵-۵۳۰ دلار معامله شد.
قیمت قراضه خرد شده در این هفته به ۵۳۰-۵۱۵ دلار به ازای هر تن کاهش یافت. این در حالی است کارخانه ها قیمتی در حدود ۵۲۰-۵۲۵ دلار در هر تن را انتظار داشتند، اما فروشندگان قراضه حاضر به معامله با این قیمت نشدند.
گفته میشود خریداران در صدد کاهش معاملات و مزایده ها تلاش هستند که بتوانند تاثیر قیمتهای پایینتر را در بازار بررسی کنند.
علی رغم افزایش قیمت تولیدکنندگان میلگرد در پاکستان، بازار بین المللی ضعیف تری نیز بر سیاست های قیمت گذاری تأثیرگذار است.
به نقل از متال بولتن، قیمت ضایعات فولاد HMS 1&2 (80:20) با احتساب هزینه بیمه و ارسال از اروپای شمالی در تاریخ ۲۷ آگوست، ۴۶/۴۴۴ دلار به ازای هر تن بوده است که در مقایسه با ۲ آگوست، ۹۱/۱۹ دلار به ازای هر تن کاهش داشته است.
اما در هفته جاری قیمت ضایعات فولادی HMS 1 و HMS 1&2 با نسبت ۹۰ به ۱۰، با احتساب هزینه بیمه و ارسال از دوبی، به قیمت ۵۰۰-۵۰۵ دلار در هر تن معامله شد که در مقایسه با قیمت معاملاتی هفته گذشته کمتر بوده است.
*** هند
به نقل از متال بولتن، شاخص قیمت ضایعات وارداتی هند با احتساب هزینه بیمه و ارسال در روز جمعه ۲۷ آگوست، ۶۴/۵۱۲ در هر تن بوده که در مقایسه با قیمت معاملاتی هفته های گذشته (۶۴/۵۱۶ و ۳۲/۵۲۰ دلار به ازای هر تن) روند نزولی داشته است.
قیمت معاملاتی تا پایان این هفته سیر نزولی داشته است بطوریکه از ۵۲۰ دلار در هفته گذشته و ۵۱۵ دلار در ابتدای هفته، به ۵۱۰ دلار در هر تن کاهش یافته است.
با احتساب هزینه بیمه و ارسال تا مقصد، عرضه به ازای هر تن با قیمت ۵۰۰ تا ۵۲۰ دلار و مناقصه با قیمت ۵۰۰ دلار در هر تن انجام گرفت.
به گفته معامله گران، به دلیل ارزانتر بودن قیمت قراضه داخلی در مقایسه با ضایعات وارداتی، خریداران تمایلی برای خرید یا پیش خرید قراضه وارداتی ندارند که باعث شده حجم انبوهی ضایعات وارداتی در انبارهای آنها دپو شود.
به علت بارش باران های موسمی و کاهش فعالیت های ساخت و ساز در این کشور، بازار معاملات ضایعات نیز مسکوت مانده است. با این حال معامله گران انتظار دارند فعالیت ها از ابتدای سپتامبر دوباره از سر گرفته شود.
به نقل از خبرگزاری متال بولتن، قیمت ضایعات فولاد HMS 1 و HMS 1&2 با نسبت ۸۰ با ۲۰، با احتساب هزینه بیمه و ارسال تا مقصد، ۴۶۰-۴۴۰ دلار در هر تن در ۲۷ آگوست بوده که در مقایسه با هفته گذشته ۱۰ دلار در هر تن کاهش داشته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه