جمعه, ۱ اسفند , ۱۴۰۴ 4 رمضان 1447 Friday, 20 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    مهر ۱۴۰۰
    ش ی د س چ پ ج
    « شهریور   آبان »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها

    حمایت از روند افزایشی قیمت بیلت و اسلب ایران در بازار جهانی

    شناسه : 55719 24 مهر 1400 - 10:00
    در پی افزایش قیمت انرژی در هند ، چین و اروپا که با محدودیت تولید در چین همراه شده است، بازار صادارت محصولات فولادی ایران رونق گرفته است. با توجه به ادامه داشتن شرایط فوق معامله گران باید در انتظار مناقصات با قیمت های پیشنهادی بالاتر از سوی ایران باشند.
    حمایت از روند افزایشی قیمت بیلت و اسلب ایران در بازار جهانی
    پ
    پ

    در پی افزایش قیمت انرژی در هند ، چین و اروپا که با محدودیت تولید در چین همراه شده است، بازار صادارت محصولات فولادی ایران رونق گرفته است. با توجه به ادامه داشتن شرایط فوق معامله گران باید در انتظار مناقصات با قیمت های پیشنهادی بالاتر از سوی ایران باشند.

    به گفته آرتان پرس و به نقل از متال بولتن صادرکنندگان ایرانی مقادیر قابل توجهی شمش و اسلب فولادی را از طریق مناقصه در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۳ اکتبر به فروش رساندند و به این ترتیب در قیمت معاملات به قیمت های اندکی بالا اما ثابت دست یافتند.

    شاخص قیمتی شمش فولادی ، صادراتی ، بنادر فوب ایران در ۱۳ اکتبر به ۶۴۰٫۰۰-۶۴۲٫۵۰ دلار در هر تن فوب افزایش یافت که ۲٫۵-۵ دلار در هر تن نسبت به هفته قبل افزایش دارد.

    فولاد خوزستان، یکی از بزرگترین صادرکنندگان فولاد نیمه تمام کشور، سه پارت ۴۰ هزار تنی بیلت را از طریق مناقصه به قیمت ۶۴۰ دلار به جنوب شرقی آسیا و چین فروخت.

    محموله ۳۰ هزار تنی دیگر فولاد چادرملو با ۶۴۲٫۵۰ دلار به ازای هر تن در بنادر جنوبی ایران معامله شد که ۵ دلار از ۶۳۶٫۵۰ دلار در هفته گذشته افزایش داشت.

    به نقل از منابع، محموله ای از شرکت فولاد مبارکه با قیمت ۶۶۲ دلار در هر تن فوب معامله شد.

    در همین حال، فولاد خوزستان دو پارت ۴۰،۰۰۰ تنی اسلب را با قیمت ۶۵۸٫۵۰ دلار و ۶۶۰٫۰۰ دلار به ازای هر تن فوب جنوبی چین و اندونزی فروخت.

    شاخص قیمت اسلب فولاد ، صادرات ، بنادر فوب ایران در تاریخ ۱۳ اکتبر ۳٫۵ دلار در هر تن کاهش یافت و به ۶۵۸٫۵۰-۶۶۲٫۰۰ دلار در هر تن رسید.

    *** پیش بینی قیمت ها در ماه دسامبر

    انتظار می رود قیمت مناقصات ماه نوامبر با توجه به هزینه های بیشتر انرژی و محدودیت های تولید در چین افزایش یابد. پیش بینی ها حاکی از آن است که قیمت هدف بیلت ۲۰-۲۵ دلار در هر تن بیشتر از سطح فعلی خواهد بود. و بعلاوه قیمت اسلب نیز به ازای هر تن ۱۰-۱۵ دلار افزایش خواهد داشت.

    متال بولتن

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.