کاهش قیمت سنگ آهن در روز جمعه با کاهش تقاضای صنعتی چین به دلیل افت تولید فولاد در این کشور اتفاق افتاد. همچنین، نرخ بهره برداری از ظرفیت ۱۶۳ کوره ذوب آهن در کارخانه های سراسر کشور تا ۵ نوامبر به ۶۲٫۳۹ درصد رسیده است که که نسبت به هفته قبل ۶۶٫۱۷ درصد کاهش یافته است.
بر اساس گزارش Fastmarkets MB، قیمت آهن فاین ۶۲ درصد وارداتی به شمال چین ۹۳٫۱۴ دلار در هر تن تغییر کرد که نسبت به قیمت پایانی روز پنجشنبه با ۷ درصد کاهش مواجه شد.
معاملات آتی سنگ آهن در بورس کالای دالیان برای تحویل در ژانویه با ۳٫۲ درصد کاهش به ۵۶۱ یوان (۸۷٫۶۵ دلار) در هر تن رسید. همچنین در این هفته میزان قرارداد ۱۲٫۱ درصد کاهش داشت. در این خصوص طبق یادداشتهای ANZ Research انتظار میرود که با کاهش قیمت سنگ آهن در سطح فعلی، کف سازی کند.
اما، محدودیتهای تولید فولاد چین احتمالا تا بعد از بازیهای المپیک زمستانی پکن باقی خواهد ماند، بنابراین روند صعودی در کوتاهمدت محدود به نظر میرسد.
طبق گزارش Mysteel، مصرف هفتگی فولاد در بزرگترین مصرف کننده فلزات جهان نیز ۲٫۳ درصد نسبت به هفته قبل کاهش یافته است.
بر اساس یادداشتی از تحلیلگران Galaxy Futures در این رابطه:” تشدید انتظارات برای کاهش هزینه ها و تقاضای ضعیف، قیمت فولاد را بیشتر می کشاند
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه