شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴ 20 شعبان 1447 Saturday, 7 February , 2026 ساعت ×
  • گاه‌شمار تاریخ خورشیدی

    آذر ۱۴۰۰
    ش ی د س چ پ ج
    « آبان   دی »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • × کاربر گرامی! قیمت محصولات فولادی بروز رسانی شد مشاهده قیمت ها
    آرتان پرس گزارش می دهد:

    کاهش عرضه، ترمز سقوط قیمت HRC حوزه CIS را کشید

    شناسه : 58416 24 آذر 1400 - 17:00
    شدت روند نزولی قیمت های صادراتی کویل نورد گرم کشورهای CIS، در آخرین روز معاملات با کاهش نسبت عرضه به تقاضا تا حدودی کاسته شد اما در این میان، در حالی که تامین کنندگان اوکراینی بازار آتی ژانویه را پوشش می‌دادند، روسی‌ها تمرکز خود را بر تامین نیاز داخلی در ماه آخر سال معطوف کردند.
    کاهش عرضه، ترمز سقوط قیمت HRC حوزه CIS را کشید
    پ
    پ

    شدت روند نزولی قیمت های صادراتی کویل نورد گرم کشورهای CIS، در آخرین روز معاملات با کاهش نسبت عرضه به تقاضا تا حدودی کاسته شد اما در این میان، در حالی که تامین کنندگان اوکراینی بازار آتی ژانویه را پوشش می‌دادند، روسی‌ها تمرکز خود را بر تامین نیاز داخلی در ماه آخر سال معطوف کردند.

    * افت ۵ دلاری قیمت کویل نورد گرم در ارزیابی هفتگی متال بولتن

    به گزارش آرتان پرس، ارزیابی کلی فست مارکتز از صادرات کویل نورد گرم کلیه کشورهای حوزه CIS افت ۵ دلاری در کف قیمت ها را نشان می‌دهد، این در حالی است که سقف قیمت های پیشنهادی ثابت بوده و در نهایت بازه قیمتی ۷۸۰ – ۸۰۵ دلار در هر تن برای این محصول گزارش شده است.

    جزئیات فروش محموله های معامله شده کشورهای CIS بدین شرح است که:

    • ترکیه معامله ۷۸۰ – ۸۰۰ دلاری برای هر تن فوب کویل نورد گرم با اوکراین انجام داد.
    • مصر نیز پیشنهادات اوکراینی ها را در سطح ۸۰۵ – ۸۱۰ دلار در هر تن فوب پذیرفت.

    *  اورهال خط تولید، علت کاهش تولید اوکراینی ها

    در حالی که یکی از صادرکنندگان اوکراینی با تاکید بر اینکه ما در معاملات خود تحویل ژانویه را پوشش می‌دهیم، اشاره کرد که در حال حاضر به دلیل اورهال و تعمیرات آخر سال خط تولید، حجم تولید نیز کاهش خواهد یافت. این در صورتی است که تامین کنندگان روسی، هنوز پیشنهاداتی برای صادرات به اروپا ارائه می‌کنند. چرا که قیمت های روسیه برای اروپا از جذابیت بالاتری نسبت به قیمت های داخلی اروپا برخوردار است.

    * ثبات قیمت های صادراتی سایر ورق های CIS

    به گزارش آرتان پرس، آمار نشان می‌دهد به دلیل عدم فعالیت تجاری روسیه و اوکراین قیمت کویل نورد سرد و ورق های ضخیم فولادی (۸ – ۵۰ میلی متری) بدون تغییر باقی ماند. بنابراین، قیمت ارزیابی شده برای کویل نورد سرد و ورق ضخیم فولادی، به ترتیب مشابه هفته گذشته ۹۰۵ – ۹۳۵  و ۹۱۰ – ۹۷۵ دلار در هر تن ثبت گردیده است.

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.