در آستانه سرما و در بحبوحه رکود در بازار، قیمت میلگرد چین شرقی بدون تغییر و با ثبات همراه بود.
* اخبار بازار داخلی
به گزارش آرتان پرس، در شرق چین (شانگهای)، ارزش میلگرد ۴۶۸۰ – ۴۷۲۰ یوان (۷۳۶ – ۷۴۲ دلار) در هر تن و بدون تغییر تخمین زده شد، حال آنکه ارزیابی هفتگی شمال چین (پکن) حدود ۴۵۸۰ – ۴۶۴۰ یوان در هر تن برآورد شد که با افزایش ۸۰ – ۹۰ یوانی همراه بوده است.
علاوه بر این، موج سردی از ۱۵ تا ۱۷ ژانویه شرق و جنوب چین را فرا خواهد گرفت که باعث کاهش دمای ۴ تا ۶ درجه سانتیگراد و بارش شدید باران در برخی مناطق می گردد، از این رو، برخی منابع آگاه بازار بر این باورند که کاربران نهایی نرخ خرید میلگرد را قبل از دوره سرمای پیش بینی شده کاهش داده اند.
در همین حال، قیمت روز میلگرد شرق چین نیز به دلیل کاهش تقاضا در منطقه نسبت به جمعه گذشته ۲۰ یوان در هر تن افت کرد و در شمال چین نیز، قیمت ها در روز جمعه ثابت بود، اما افزایش اوایل هفته منجر به افزایش قیمت ۸۰ تا ۹۰ یوانی در هر تن شد.
برخی از سهامداران در شمال چین نرخ های خرید را در اوایل این هفته افزایش دادند تا قبل از اینکه رانندگان کامیون بیشتری مرخصی تعطیلات خود را برای سال نو چینی بگیرند، موجودی ها را دوباره پر کنند، که این امر قیمت ها را نیز افزایش داد.
* شنیده های بازار
بر اساس داده های موجود، تولیدکنندگان میلگرد که کوره های قوس الکتریکی راه اندازی می کنند حدود ۱۰۰ یوان در هر تن از دست داده اند، بنابراین نرخ تولید را کاهش می دهند و همچنین، یکی از تحلیلگران صنعت در این باره معتقد است که احتمالاً این امر تا حدی فشار بر قیمت میلگرد را کاهش دهد.
* بورس آتی شانگهای
به گزارش آرتان پرس، از ساعت ۳ بعدازظهر در شانگهای، بیلت بدون تغییر نسبت به روز گذشته به قیمت ۴۴۳۰ یوان در هر تن با احتساب مالیات بر ارزش افزوده در تانگشان معامله می شد.
پر معامله ترین قرارداد آتی میلگرد نیز، در روز جمعه به قیمت ۴۶۶۴ یوان در هر تن بسته شد که نسبت به روز گذشته ۳۱ یوان افزایش داشت.
میلگرد فولادی داخلی، مربوط به هفته قبل چین شرقی، یوان / تن
| قیمت | تغییر | |
| ۱۴/۰۱/۲۲ | ۴۷۰۰.۰۰ | – |
| STLM | ۴۸۰۵.۰۰ | -۲.۱۹% |
| STLY | ۴۲۹۰.۰۰ | ۹.۵۶% |
| میانگین ماهانه | ||
| Dec 21 | ۴۷۹۳.۹۱ | -۱.۹۶% |
| Nov 21 | ۴۸۱۰.۶۸ | -۲.۳۰% |
| Oct 21 | ۵۶۰۴.۳۸ | -۱۶.۱۴% |
میلگرد فولادی داخلی، مربوط به هفته قبل چین شمالی، یوان / تن
| قیمت | تغییر | |
| ۱۴/۰۱/۲۲ | ۴۶۱۰.۰۰ | – |
| STLM | ۴۷۲۵.۰۰ | -۲.۴۳% |
| STLY | ۴۱۰۰.۰۰ | ۱۲.۴۴% |
| میانگین ماهانه | ||
| Dec 21 | ۴۶۶۷.۰۰ | -۱.۲۲% |
| Nov 21 | ۴۶۲۳.۷۵ | -۰.۳۰% |
| Oct 21 | ۵۴۶۷.۵۰ | -۱۵.۶۸% |
این مطلب بدون برچسب می باشد.











ثبت دیدگاه