رئیس سازمان نظام مهندسی معدن پدیدار شدن اثرات برجام در بخش معدن را بلندمدت دانستو گفت: اگر این اثرات در سال ۱۳۹۶ در فضای اقتصاد معدن پدیدار نشود، قابل قبول نیست.
ناد علی اسماعیلی دهج در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه معدن به عنوان یک بخش استراتژیک از حساسیت بالایی برخورداراست، گفت: حوزه معدن در اقتصاد ایران بسیار با اهمیت است و بعد از حصول برجام بسیاری از شرکتهای خارجی هم برای ورود به این بخش تمایل نشان دادند.
وی ادامه داد: در زمینه معدن سمینارها و همایشهای زیادی برگزار شد که تعداد زیادی از شرکتهای خارجی از کشورهای مختلف در آن شرکت کردند؛ به طوری کهحتی در یکی از آنها حدود ۲۰۰ شرکت خارجی حضور داشت وآخرین سخنرانی مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی نیزدر آن مراسم صورت گرفت که مجموع اینها نشان از جایگاه بالای این حوزه در اقتصاد ایران دارد.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن با اذعان بر این که هنوزی قراردادی حاصل از برجام به مرحله اجرا نرسیده است، عنوان کرد: با وجود آنکه هیاتهای زیادی از شرکتهای مختلف برای مشارکت در بخش های مختلف معدنی به ایران آمدند، اما هنوز موردی را نداریم که بتوان گفتشرکتی ورود کرده و قراردادی به مرحله اجرا درآمده است.
وی در همین رابطه ادامه داد: اما می شود گفت شرکت ها در حال برآورد بازار و پروژه ها هستند و افق روشنی در گسترش همکاری ها وجود دارد؛ به گونهای که پیش بینی میشود اگر مسیر به همین منوال طی شود تا پایان سال آینده میتوانیم شاهد همکاریهای خوب و مفید در این زمینه باشیم، اما اگر بخواهد نمایان شدن اثر برنامه جامع مشترک (برجام) میان ایران و کشورهای ۱+۵ تا بیش از سال ۱۳۹۶ به طول بیانجامد قابل قبول نیست، چرا که دیگر فایدهای نمیتواند داشته باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه